baterie

Maze Alpha X vine in noiembrie cu display 18:9

Maze Alpha X
Maze Alpha X

Maze Alpha X vine in noiembrie cu display 18:9, a nu se confunda cu prima varianta Maze Alpha.

Aceasta a fost de fapt si una dintre primele clone de Xiaomi Mi Mix, l-am testat si eu pe androidro.ro. Pot spune fara retineri ca este cel mai bun telefon chinezesc pe care am pus mana in 2017.

Maze Alpha X va avea de data aceasta o alta constructie, mai exact un display 18:9. Asta inseamna ca va fi un telefon ceva mai lung, dar mai putin lat. Clar, acesta este trendul in materie de design.

Maze Alpha X
Maze Alpha X

Noul Maze Alpha X va avea si specificatii tehnice de invidiat. Astfel, telefonul va veni tot cu un display de 6″, rezolutie 2160×1080 pixeli, protectie de tip Gorilla Glass 5 si un raport intre suprafata frontala si display de peste 86%.

Maze Alpha X PRET

Din cate stim pana la ora actuala, noul telefon va fi lansat in luna octombrie (2017) si va costa in jur de 250 USD. Ne asteptam practic la doua versiuni, una mai dotata si mai scumpa, alta mai accesibila.

Pentru moment, stim ca va avea 6 GB RAM de tip LPDDR4X, 64 sau 128 GB memorie de stocare.

Maze Alpha X
Maze Alpha X

Procesorul lui Maze Alpha X va fi unul de tip MediaTEK, modelul Helio P25. Terminalul va avea o baterie de 4000 mAh, 4G, USB reversibil si va rula Android 7.0 Nougat.

Din imaginile de prezentare putem vedea ca va fi disponibil in mai multe culori, nu apar insa detalii legate de camera/camerele foto principale.

Pentru moment, acestea sunt datele tehnice disponibile.