Acasă Telefoane Chinezesti Maze Comet, telefon anuntat oficial, display 18:9 si 5.7″

Maze Comet, telefon anuntat oficial, display 18:9 si 5.7″

0
nofollow

Maze Comet este urmatorul telefon al companiei, mai exact, numarul 3. Deja ei au lansat modele precum Alpha si Blade, primul se bucura de un real succes.

Maze Comet va fi lansat oficial la finalul lunii septembrie 2017, insa putem vedea deja partea de design, aflam si cateva dintre specificatiile tehnice.

Nu va fi un telefon foarte scump, asta deoarece pur si simplu aceste companii mai mici din China nu vor sa concureze cu marii producatori. In general, 300 USD este pretul celui mai scump telefon chinezesc, specificatiile tehnice sunt excelente pentru aceasta suma.

Comet va fi totusi un telefon care vrea sa impresioneze la capitolul design, metal si piele sunt materialele folosite.

Maze Comet maze comet, telefon anuntat oficial, display 18:9 si 5.7"
Maze Comet

Pentru moment, nu se stiu detalii complete legate de specificatiile tehnice. Va avea un display cu raport 18:9 si o diagonala de 5.7″, procesor de la MediaTEK, baterie cu capacitate de 4000 mAh si un singur senzor foto principal, un Sony IMX258 de 13MP.

maze comet, telefon anuntat oficial, display 18:9 si 5.7"

Acestea sunt singurele detalii tehnice prezente la ora actuala, mai multe detalii legate de Maze Comet, pe masura ce se apropie data lansarii.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here