Connect with us

Telefoane Chinezesti

Maze Comet, telefon anuntat oficial, display 18:9 si 5.7″

Published

on

Maze Comet este urmatorul telefon al companiei, mai exact, numarul 3. Deja ei au lansat modele precum Alpha si Blade, primul se bucura de un real succes.

Maze Comet va fi lansat oficial la finalul lunii septembrie 2017, insa putem vedea deja partea de design, aflam si cateva dintre specificatiile tehnice.

Nu va fi un telefon foarte scump, asta deoarece pur si simplu aceste companii mai mici din China nu vor sa concureze cu marii producatori. In general, 300 USD este pretul celui mai scump telefon chinezesc, specificatiile tehnice sunt excelente pentru aceasta suma.

Advertisement

Comet va fi totusi un telefon care vrea sa impresioneze la capitolul design, metal si piele sunt materialele folosite.

Maze Comet

Maze Comet

Pentru moment, nu se stiu detalii complete legate de specificatiile tehnice. Va avea un display cu raport 18:9 si o diagonala de 5.7″, procesor de la MediaTEK, baterie cu capacitate de 4000 mAh si un singur senzor foto principal, un Sony IMX258 de 13MP.

Maze Comet, telefon anuntat oficial, display 18:9 si 5.7"

Acestea sunt singurele detalii tehnice prezente la ora actuala, mai multe detalii legate de Maze Comet, pe masura ce se apropie data lansarii.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des