Connect with us

Stiri despre telefoane

Mr. DIY vine in Romania, un nou magazin pe piata locala

Published

on

Mr. DIY vine in Romania, un nou magazin pe piata locala

Mr. DIY, un important comerciant malaezian de produse casnice, a dezvăluit recent planuri de extindere pe piața din România și Bulgaria.

Miscarea vine după ce și-a asigurat o prezență solidă în Turcia și Spania în urmă cu trei ani, iar acum își lărgește orizonturile și în alte națiuni europene, inclusiv Polonia.

Potrivit informațiilor obținute de Termene.ro, Mr. DIY Romania SRL a fost fondat pe 28 august 2023, având sediul principal pe Calea Griviței 84-98, în capitala București. Aceasta reprezintă un moment cheie în strategia de expansiune a firmei în regiune.

Advertisement

În Bulgaria, Mr. DIY Bulgaria EOOD a fost înființat pe 6 decembrie 2023, așa cum arată datele din registrul comercial papagal.bg, cu sediul în districtul Sredets din Sofia.

Compania este condusă de Sathis Manoharen, vicepreședinte pentru strategia de grup la DIY Malaysia, după cum relatează DIY International.

Mr. DIY vine in Romania, un nou magazin pe piata locala

Mr. DIY vine in Romania

Lanțul de magazine Mr. DIY este recunoscut pentru spațiile sale ample, având o dimensiune medie de aproximativ 1000 de metri patrati.

Magazinele ofera o gama diversificata de produse, incluzand articole pentru gospodarie, electrice, mobilier, papetarie si articole sportive, jucarii, cadouri, accesorii pentru calculatoare si telefoane mobile, bijuterii si cosmetice.

Advertisement

Strategia de extindere in regiunea Balcanilor este parte a planului Mr. DIY de a-si extinde brandul in intreaga Europa de Est. De remarcat este cresterea rapida a Mr. DIY Turkey, care face parte atat din Asia, cat si din Europa, ajungand la 78 de magazine fata de 30 la sfarsitul anului 2022.

In Spania, Mr. DIY a terminat anul 2022 cu 15 magazine, ajungand acum la un total de 24, aratand o crestere stabila in piata europeana.

Cine este Mr. Diy?

Un retailer malaezian specializat în produse de îmbunătățire a locuinței, face parte din conglomeratul Mr. D.I.Y. Group Berhad. Magazinul o gamă largă de produse destinate proiectelor de bricolaj, disponibile atât în magazinele fizice, cât și online. Grupul Mr. D.I.Y. administrează o rețea impresionantă de peste 1000 de magazine pe teritoriul Malaeziei.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Citite des