Acasă Telefoane Chinezesti

MWC 2018 – Prezentarea noului telefon Vernee Apollo 2

3
nofollow

MWC 2018 – Prezentarea noului telefon Vernee Apollo 2 a avut loc chiar astazi, 25.02.2018. Nu este singurul model pe care cei de la Vernee il vor prezenta in cadrul targului MWC 2018.

Conform companiei, standul (6K40) Vernee este proiectat într-un stil simplu și generos, cu elemente europene și americane, aspect unic printre numerosi expozanți din întreaga lume.

În timpul expoziției, pe langa modelul flagship Vernee Apollo 2, care este dotat cu procesorul Helio X30 deca-core, compania va prezenta si alte terminale.

Noul telefon are un design unibody, display Sharp TDDI cu raport 18:9 si diagonala de 5.99″ si comparat cu generatia anterioara, marginile laterale sunt mult mai inguste. Astfel, s-a ajuns la un raport de 87% intre suprafata frontala si display.

Sticla de tip 2.5D gasim si in partea din fata, dar si in partea din spate si teoretic, este un telefon ce poate fi tinut bine in mana.

Pentru a crea un sentiment de produs high-end, Vernee Apollo 2 a fost proiectat cu o mai mare atentie. De exemplu, tastele de volum, LED-ul flash, locasul camerelor, modulul de recunoaștere a amprentelor digitale – toate sunt prelucrate cu ajutorul tehnologiei CNC.

La capitolul detalii tehnice, pe langa procesorul Helio X30, 2x Cortex-A73 + 4x Cortex-A53 + 4x Cortex-A35 (10nuclee), Apollo 2 va fi echipat și cu camera frontală de 8MP, camerele din spate 16MP + 13MP, PDAF, caracteristici de infrumusetare a chipului si captura mai buna pe timp de noapte

Vernee Apollo 2 este dotat si cu 6GB memorie RAM, dar si cu 128 GB capacitate de stocare interna, sistemul de operare este Android 8 OREO. Asa cum precizam si anterior, acesta nu este singurul model Vernee care va fi prezentat la MWC 2018.

Va exista si seria V ce cuprinde telefoane rugged. Unul dintre ele este V2, terminal rezistent la apa si praf, display edge to edge si 4 camere foto. În plus, modelele V3 și M7 din seria M vor fi dezvaluite și ele in cadrul MWC 2018.

CITESTE SI:  Noile UMIDIGI A3, A3 PRO si Max, clone iPhone Xs, Xs Max si Xr

3 COMENTARII

  1. Personal am avut un telefon de la Vernee care m a dazamagit (mult laudat ul mix 2 care mi-a lasat un gust amar).Nu vad aceasta firma cu ochii buni dar trebuie sa recunosc curajul de care da dovada si inovatile care cauta mereu sa surprinda dar nu pot sa uit ca si exagereaza in specificati de cele mai multe ori mincinoase. In 2018 nu mai este loc de greseli si de cele mai multe ori cei care isi permit acest lux vor pieri pe mana lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here