Connect with us

Netflix a dat startul, acum altii vor scumpiri si blocari pentru utilizatorii care obsinuesc sa imprumute contul si parola de la titular. Este vorba acum despre Disney Plus, un alt serviciu de streaming video destul de popular in Romania si concurent serios pentru Netflix.

Au stat ei ce au stat pe ganduri si se pare ca au decis sa creasca preturile abonamentelor, dar si sa stopeze fenomenul de “password sharing”, asta se va intampla incepand cu 2024.

Conform sursei, compania ar putea fi sub presiune avand in vedere ca numarul global de abonati Disney+ a inregistrat o scadere pentru a doua oara in al doilea trimestru, ajungand la 157,8 milioane, cu 4 milioane mai putini fata de primul trimestru.

Netflix a dat startul, acum altii vor scumpiri si blocari

Cu privire la modalitatile de a lupta impotriva distribuirii parolelor, recent, in timpul unei conferinte trimestriale Disney, directorul executiv Bob Iger a mentionat: “Cautam activ solutii pentru a gestiona impartirea conturilor si cele mai potrivite metode ca abonatii care platesc sa poata distribui conturile lor prietenilor si rudelor.

Netflix a dat startul, acum altii vor scumpiri si blocari

Ulterior, in acest an, vom aduce modificari la acordurile cu abonatii, introducand termeni noi si politici de impartire a conturilor. De asemenea, avem in plan sa introducem strategii de a creste veniturile undeva in 2024.

Avem deja capacitatea tehnica de a supraveghea mare parte din acest lucru, si nu voi da un numar concret, doar am sa mentionez ca este semnificativ. Am stabilit deja acest lucru ca o prioritate reala si credem cu adevarat ca exista o oportunitate aici de a ne ajuta sa ne extindem afacerea.

In prezent, tariful pentru abonamentul lunar Disney+ este de 29,99 Lei. Alternativ, utilizatorii pot alege planul anual (299,90 Lei) pentru 12 luni la prețul de 10 luni. Ramane sa vedem concret cu cat se va scumpi acest abonament.

Disney+ este o platforma dedicata de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic si multe altele. Lansarea in Romania a avut loc anul trecut, in luna iunie.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!