Connect with us

Stiri despre telefoane

Netflix vrea sa elimine abonamentul cel mai ieftin

Published

on

Netflix vrea sa elimine abonamentul cel mai ieftin si sa-l introduca in schimbul lui pe cel cu reclame, cel despre care am mai discutat dar care pentru moment nu a ajuns si in Romania.

Nu stiu daca masura aceasta va fi privita cu ochi buni de catre clienti, personal nu cred asta. Practic, ne scoate cel mai ieftin abonament si in locul lui introduce ceva asemanator cu ce vedem in YouTube, reclame in timpul filmelor.

Netflix Canada deja a anuntat ca renunta la optiunea de baza care costa 9.99 dolari, eliminand astfel cel mai accesibil abonament fara publicitate. Astfel, cei care doresc sa devina noi abonati vor trebui sa decida daca sunt pregatiti sa urmareasca reclame sau sa scoata mai multi bani din buzunar pentru o experienta “curata”, miscare inteligenta a aplicatiei.

Advertisement

Gigantul streaming a adus modificari si la celelalte pachete, cel cu reclame costa 5.99 dolari si permite vizionarea pe pana la doua ecrane odata, insa cu tot cu intreruperi comerciale.

Urmatorul nivel costa 16.49 dolari pe luna pentru a viziona fara reclame, cu posibilitatea de a viziona simultan pe doua dispozitive. Exista si planul premium de 20.99 dolari, care ofera video de inalta definitie 4K si optiunea de a adauga pana la doi membri care nu locuiesc in gospodaria lor, sunt tarife mai mari fata de ceea ce avem noi in Romania.

Schimbarea in optiunile de abonare vine la cateva luni dupa ce Netflix a folosit piata canadiana ca teren de testare pentru o campanie impotriva partajarii parolei, asta deja se intampla in tara noastra.

Advertisement

Netflix a eliminat deja nivelul de baza pentru noii abonati si un reprezentant al companiei a declarat ca acesta va fi eliminat si ca optiune pentru membrii actuali “in viitorul apropiat”.

Pentru abonatii care se afla in prezent pe serviciul de baza, ei vor fi protejati in cadrul planului, cu exceptia cazului in care aleg o alta optiune sau anuleaza contul lor. Modificarile sunt semnificative si reflecta evolutia si schimbarile continue in industria de streaming.

Citeste acum si:

Advertisement

Cel mai asteptat telefon Samsung flagship killer, primele imagini

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des