Connect with us

Telefoane Chinezesti

Noile UMIDIGI A3, A3 PRO si Max, clone iPhone Xs, Xs Max si Xr

Published

on

Noile UMIDIGI A3, A3 PRO si Max au fost anuntate cand inca nu se stinsesera bine luminile in Steve Jobs Theater, locatia in care iPhone Xs, Xs Max si Xr au prins viata. Chinezii au vrut astfel sa profite la maxim de marele eveniment, nu stim insa cat de mare a fost priza la public.

Cert este ca rapid au facut si o comparatie de preturi. Chiar daca aici vorbim numai despre telefoanele cu Android, astfel de comparatii pe care producatorii mai mici din China le fac, sunt complet exagerate si lipsite de fond.

UMIDIGI A3, A3 PRO si Max

Chiar daca la capitolul specificatii tehnice si design au mai avansat in ultimii ani, acesti producatori din China nu ar trebui sa faca astfel de comparatii. Practic, ei ne spun ca noul lor model, UmiDigi A3 PRO costa incepand cu 99.99 USD, pe cand un model de la iPhone costa peste 1000 USD. Uita un lucru esential. Calitatea jalnica a produselelor, asta in cazul in care vrem sau vor sa le compare cu cele produse de Apple. Intelegeti voi care este ideea.

Advertisement

UMIDIGI A3, A3 PRO si Max au fost anuntate, nu si lansate, probabil ca vor vedea lumina zilei pana la final de 2018. Nu stim daca vor fi sau nu cu adevarat clone, titlul articolului este usor fortat. Producatorul nu ne-a dat alte detalii tehnice in comunicatul de presa oficial, cunoastem numai diagonala ecranului si preturile posibile. Mai multe detalii, in momentul in care acestea vor fi disponibile.

Cred ca mai intai ar trebui sa-si rezolve problemele de soft, asa cum vedem in clipul de mai jos:

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171