Acasă Telefoane Chinezesti Noile UMIDIGI A3, A3 PRO si Max, clone iPhone Xs, Xs Max...

Noile UMIDIGI A3, A3 PRO si Max, clone iPhone Xs, Xs Max si Xr

0

Noile UMIDIGI A3, A3 PRO si Max au fost anuntate cand inca nu se stinsesera bine luminile in Steve Jobs Theater, locatia in care iPhone Xs, Xs Max si Xr au prins viata. Chinezii au vrut astfel sa profite la maxim de marele eveniment, nu stim insa cat de mare a fost priza la public.

Cert este ca rapid au facut si o comparatie de preturi. Chiar daca aici vorbim numai despre telefoanele cu Android, astfel de comparatii pe care producatorii mai mici din China le fac, sunt complet exagerate si lipsite de fond.

UMIDIGI A3, A3 PRO si Max

umidigi a3, a3 pro si max

Chiar daca la capitolul specificatii tehnice si design au mai avansat in ultimii ani, acesti producatori din China nu ar trebui sa faca astfel de comparatii. Practic, ei ne spun ca noul lor model, UmiDigi A3 PRO costa incepand cu 99.99 USD, pe cand un model de la iPhone costa peste 1000 USD. Uita un lucru esential. Calitatea jalnica a produselelor, asta in cazul in care vrem sau vor sa le compare cu cele produse de Apple. Intelegeti voi care este ideea.

umidigi a3, a3 pro si max

UMIDIGI A3, A3 PRO si Max au fost anuntate, nu si lansate, probabil ca vor vedea lumina zilei pana la final de 2018. Nu stim daca vor fi sau nu cu adevarat clone, titlul articolului este usor fortat. Producatorul nu ne-a dat alte detalii tehnice in comunicatul de presa oficial, cunoastem numai diagonala ecranului si preturile posibile. Mai multe detalii, in momentul in care acestea vor fi disponibile.

Cred ca mai intai ar trebui sa-si rezolve problemele de soft, asa cum vedem in clipul de mai jos:

REVEDEȚI PREZENTAREA
rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here