Connect with us

Telefoane Chinezesti

Cu notch de tip waterdrop, Elephone A6 in primul clip video

Published

on

Elephone A6 isi face aparitia intr-un prim clip video, semn ca pana la data lansarii, nu a mai ramas mult timp. Poate fi primul terminal Elephone din 2019. Fara indoiala, este cel mai bun producator din China, asta referindu-ne la companiile de rang B. Activeaza in aceasta industrie, inca din 2006.

Insa, in mod clar, nu prea sunt originali cand vine vorba despre design. Cele mai recente modele sunt clar copii Huawei, la fel si acest Elephone A6. Partea din spate seamana de mult cu ceea ce vedem acum pe Elephone A5, acest model poate fi deja cumparat si costa in jur de 200USD.

Diferentele fata de A5 sunt in partea frontala. S-a renuntat la un notch de mari dimensiuni si cei de la Elephone au adoptat un design de tip “picatura de apa”. Sunt tot 3 camere foto principale ce ne duc cu gandul la un Huawei P20 PRO.

Advertisement

Este foarte posibil ca si acest Elephone A6 sa imprumute foarte multe elemente deja prezente pe A5, inclusiv procesorul Helio P60. Ruleaza Android 9 Pie si mai multe detalii tehnice oficiale, nu se cunosc.

Insa, pe site-ul oficial Elephone, au aparut deja multe modele interesante ce vor fi lansate in 2019. Printre ele, inclusiv Elephone A6 PRO (in poza de mai sus) sau Mini. Nu uitati nici de Elephone PX, telefon cu camera frontala motorizata.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des