Acasă Stiri despre telefoane Note 3 vs Note 4 – A Evoluat Sau Nu Seria Note...

Note 3 vs Note 4 – A Evoluat Sau Nu Seria Note ?

0

Note 3 vs Note 4 – A Evoluat Sau Nu Seria Note ?

Unii sunt de parere ca da, altii sunt de parere ca se putea si mai bine. Totusi, daca este sa analizam corect Samsung Galaxy Note a fost si ramane un phablet caruia nu prea ai ce sa-i reprosezi, poate doar pretul putin cam mare pentru buzunarele romanilor.

Am sa va arat in acest articol un tabel comparativ al specificatiilor tehnice ale acestor doua telefoane Samsung si daca merita sa cumparati Note 4 sau sa ramaneti la Note 3.

Cele doua modele au fost lansate cam la un an distanta si sunt ceva diferente la capitolul caracteristici tehnice chiar daca nu spectaculoase. Ramane totusi cu 3GB RAM (chiar daca se zvonea ca va veni cu 4 Gb de RAM)  dar are o camera foto imbunatatita, un ecran cu o rezolutie superioara dar o baterie mai slaba cu toate ca pe hartie capacitatea acesteia a crescut de la 3200 la 3220 mAh.

rtf

Galaxy Note 4 vine cu 32 GB spatiu de stocare, o camera foto cu un senzor de 16 MP (13 MP Note 3), 2 versiuni de GPU, 3 de procesor, ecran cu rezolutie imensa 1440 x 2560 px. si o densitate a pixelilor foarte mare (515 ppi) fata de 386 ppi valabili pentru Note 3.

Alte specificatii interesante ale lui Note 4 sunt prezenta unui senzor UV ce va masura radiatiile ultraviolete ( Low, Moderate, High, Very High si Extreme) numai bun de folosit la plaja, prezenta scanerului de amprente de pe Samsung Galaxy S5 si o varianta imbunatatita a lui S-Pen.

rtf

Pe langa toate acestea, Note 4 este echipat cu o gramada de senzori : Gesture, Accelerometru, Geo-magnetic, Gyroscop, RGB,IR-LED, Proximitate, Barometru, Hall Sensor, Scanner Amprente, UV si senzor de puls.

Personal la design consider ca nu sunt diferente notabile si mi-ar fi placut ca Samsung sa lucreze ceva mai mult si la acest aspect. Note 4 este si mai greu dar si mai gros fata de Note 3.

Tabel comparativ al specificatiilor tehnice:

[ultimatetables 33 /]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.