Connect with us

Stiri despre telefoane

Nou serviciu de buy back telefoane online la operator de telefonie

Published

on

Este vorba despre un nou serviciu Buy Back oferit de Telekomce  permite schimbul vechiului telefon cu unul nou la un preț redus, totul online.

Procedura este complet digitalizată și eficientă, desfășurându-se în câțiva pași simpli: evaluarea telefonului, predarea acestuia către curier și primirea unui voucher de reducere direct pe adresa ta de email.

Telekom Romania Mobile spune in comunicat că este unicul operator de telefonie mobilă din România care facilitează întregul serviciu Buy-Back exclusiv pe platforma online.

Advertisement

Procesul începe cu înregistrarea pe pagina de internet a serviciului Buy Back – Telekom și continuă cu primirea pe loc a unei oferte pentru vechiul smartphone.

Dacă iți convin banii pe care-i primești pe vechiul telefon, un curier vine să-l didice. După evaluarea acestuia, vei primi în scurt timp, prin email, un voucher.

buy back telefoane online

buy back telefoane online

Acest cupon de reducere rămâne activ timp de 90 de zile (de ce numai 90 de zile?) și se poate folosi pentru achiziția unui telefon nou, împreună cu un abonament de la Telekom, disponibil pe platforma online.

Opțiunile includ portarea unui număr existent, subscrierea pentru un nou abonament, schimbarea de la cartelă preplătită la abonament, sau prelungirea unui contract în vigoare.

Advertisement

Totuși, este important de menționat că nu puteți folosi acest voucher pentru achiziții de la alți operatori sau magazine online. Promoția este exclusivă pentru clienții care sunt deja abonați la Telekom sau doresc să se mute la acest operator.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des