baterie

Noul Cubot X20 PRO, replica de iPhone 11

Noul Cubot X20 PRO, replica de iPhone 11

Cubot X20 PRO este telefonul ce deja apare pe site-ul oficial, cunoastem cateva dotari tehnice si mai mult ca sigur, va fi prezentat oficial in scurt timp. Posibil sa-l vedem si prin Romania, exista un importator ce aduce aceste modele la noi in tara.

Acest smartphone, va fi unul destul de dotat si cu un procesor ok de la MediaTEK. Este primul procesor cu AI al celor de la MediaTEK si in functie de cat de bine este optimizat sistemul de operare, ar trebui sa ofere performante destul de bune.

Noul Cubot X20 PRO, replica de iPhone 11

Insa, Cubot X20 PRO, este de departe a fi primul telefon cu acest procesor. Chinezii trebuie sa caute si ceva nou, asta in incercarea de a ramane in joc. Si mai ales in conditiile in care Xiaomi, Samsung sau Huawei, au lansat in 2019, multe modele cu preturi super accesibile.

Cubot X20 PRO

Noul Cubot X20 PRO, replica de iPhone 11
Cubot X20 PRO

Asta inseamna ca cei de la Cubot trebuie sa umble la partea de design. Asa au si facut, partea din spate a acestui terminal seamana destul de mult cu un iPhone 11, model ce va fi prezentat in toamna acestui an (2019).

*Cubot este o companie cu sediul in Shenzen/China, a fost fondata in anul 2012.

3 camere foto principale aranjate intr-un mod unic, spate din sticla si senzor de amprente ce nu apare in randarile oficiale. Putin posibil ca acesta sa fie intergat in display, ar fi promovat aceasta caracteristica.

Cel mai probabil, senzorul de amprente va fi amplasat in partea laterala. Ecranul va avea un mic notch, unul de tip waterdrop. Desigur, imaginile oficiale de mai sus, sunt exagerate si nu cred ca va avea un screen to body ratio atat de bun.

Iata si ce specificatii tehnice cunoastem pana acum, in mod oficial:

  • Procesor – MediaTEK Helio P60
  • RAM/ROM – 6GB RAM si 128GB stocare interna
  • Display – 6.3″, rezolutie FHD+, notch waterdrop, sticla 2.5D
  • Camere foto – 3 senzori principali: 20MP, 12MP, 8MP
  • Pret posibil – in jur de 200 USD