Acasă Telefoane Chinezesti Noul Leagoo T1 Plus are parte de prima campanie de reduceri de...

Noul Leagoo T1 Plus are parte de prima campanie de reduceri de pret

0
nofollow
Clip recent - Am pus mana pe un telefon "pedepsit" pe nedrept!

Leagoo T1 Plus este un telefon proaspat anuntat si deja existent cu statusul de precomanda in oferta magazinelor online, de data aceasta cei de la everbuying.net vin cu o campanie prin care aparent reduc pretul acestui telefon de la 129.99 dolari la 109.99 dolari.

109.99 dolari inseamna totusi un pret destul de bun pentru acest Leagoo T1 si in pagina de produs din magazin putem vedea in timp real cate bucati din acest model mai sunt disponibile la pret redus si cand expira valabilitatea acestei promotii.

98 Noul Leagoo T1 Plus are parte de prima campanie de reduceri de pret

Am mai vorbit destul de recent despre acest model si chiar spuneam acolo ca este un telefon ok dar destul de dezechilibrat la capitolul specificatii tehnice si imi mentin aceasta parere. Asta nu inseamna deloc ca nu trebuie sa luam in calcul si acest telefon mobil, asta in cazul in care cautam sa cumparam un telefon proaspat lansat, adica un chinezoi 100%.

leagoo-t1-plus Noul Leagoo T1 Plus are parte de prima campanie de reduceri de pret

Leagoo T1 Plus are avantajul de a fi un terminal cu ecran rezistent, Gorilla Glass 4 este sticla de protectie, este un telefon subtire prin cei 7.5 mm in grosime, are conectivitate 4G si 3GB memorie RAM, insa vine numai cu un procesor quad core, un MediaTEK MTK 6737 de 1.3GHz dar cu design metalic unibody, conectivitate 4G LTE si camera foto principala cu senzor fabricat de catre Sony.

leagoo t1 plus 325 Noul Leagoo T1 Plus are parte de prima campanie de reduceri de pret

Specificatii tehnice complete pentru Leagoo T1 PLUS:

[komper pid=200 category=1]

Cam acestea ar fi detaliile despre acest telefon dar si despre aceasta campanie, de mentionat si ca tot in cadrul acestei promotii speciale apar inca alte 4 modele de Leagoo, Leagoo Z5, Leagoo Elite 1, Leagoo Shark 1 dar si Leagoo M5. Pagina speciala poate fi accesata AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here