Connect with us

Nu este chiar ce pare, revenirea telefoanelor 5G Huawei, un subiect despre care am scris de mai multe ori, unul care a facut inconjurul internetului.

Si asta deoarece acest producator inca se confrunta cu restrictiile puse de americani, unele care nu-i permit sa utilizeze diverse tehnologii sau aplicatii, sisteme, etc. Nume mari din presa online au scris recent despre acest subiect, unul care a fost ulterior rostogolit si pana la urma, fiecare a inteles ce a vrut.

Dar din pacate, se pare ca telefoanele 5G sub acest brand nu sunt chiar atat de aproape pe cat ne-am fi dorit. Deci, este foarte posibil ca varful de gama (Mate 60) sa fie limitat la 4G. Daca este sau nu un dezavantaj…depinde din ce parte vrem sa privim.

Cert este ca in ciuda asteptarilor ridicate, aceasta stirea initiala a fost catalogata ca fiind falsa de catre He Gang, directorul de operare al Huawei Terminal Business Group.

Nu este chiar ce pare, revenirea telefoanelor 5G Huawei

In ciuda negarii ferme a lui He Gang, zvonurile despre revenirea la 5G nu s-au potolit. Dimpotriva, au inceput sa circule pe din nou in spatiul online, indicand ca persoane din interior ar fi sugerat lansarea unui telefon mobil 5G in octombrie 2023.

Nu este chiar ce pare, revenirea telefoanelor 5G Huawei

Personal, nu cred ca asta se va intampla, mai ales ce un oficial de rang inalt al companiei a negat aceasta posibilitate.

Conform unor surse, exista o probabilitate mare ca cipul Kirin sa revina pe piata in acest an, desi nu este vorba despre un produs de varf. De asemenea, informatii de la Reuters si alte canale de stiri sugereaza ca progresul Huawei in tehnologia 5G coincide cu momentul de lansare al modelului nova12, acesta fiind un mid-range.

Un alt zvon care a circulat recent, sugerand ca Qualcomm va relua furnizarea de 5G catre Huawei in a doua jumatate a anului acesta, a fost infirmat. Yu Chengdong, director executiv al Huawei, CEO al Terminal BG si CEO al Smart Car Solution BU, a calificat acest zvon ca fiind o stire falsa. Deci, misterul continua!

via

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!