Connect with us

Stiri despre telefoane

Numai 600 lei, telefon cu display 90Hz si sunet stereo

Published

on

Numai 600 lei, telefon cu display 90Hz si sunet stereo – Este catalogat ca fiind oferta zilei in cadru celui mai mare magazin online din Romania, eMAG. Probabil ca va fi disponibil mai multe zile, nu una singura si conteaza ca pretul afisat este chiar bun.

Discutam despre un Motorola Moto g13, telefon mobil ce costa numai 605.99 lei si daca ar fi avut inclusiv display OLED, ar fi fost absolut perfect. Dar gasim asa ceva cu un pret chiar mai mic, fix 599 lei, tot la eMAG! Acela este un G31, dar nu are nici difuzoare stereo si nici o rata de refresh superioara.

Teoretic, ambele oferte sun ok in acest moment, acum depinde ce doreste fiecare si spre ce dotare inclina mai mult. Noi sa ne axam putin pe Moto g13, telefonul cu difuzoare stereo si 90Hz, aparut in ianuarie 2023.

Advertisement

Numai 600 lei, telefon cu display 90Hz si sunet stereo

Aceasta are un chipset de la MediaTEK, este vorba despre Helio G85 (fabricat pe o tehnologie de 12nm). Procesorul acesta nu cred ca poate obtine mai mult de 250.000 in AnTuTu, este acelasi pe care se bazeaza si Xiaomi Redmi Note 9.

Insa, cuplat cu 4GB memorie RAM si cu acel display, posibil sa ofere utilizatorului o experienta destul de placuta. Nu gaming avansat, nu pretentii mari, suficient pentru un incepator sau un client putin pretentios.

Numai 600 lei, telefon cu display 90Hz si sunet stereo

Acel refresh rate va face tranzitiile mai placute si probabil va incerca usor sa compenseze lipsa de putere, de mentionat si sistemul de difuzoare stereo, Dolby Atmos si jack audio de 3.5 mm pe acest Motorola.

Advertisement

Fabricat din plastic, display protejat de sticla Panda glass, sistem de operare Android 13, conectivitate 4G, memorie de stocare 128GB si acumulator de 5000 mAh, unul care va rezista destul de mult avand in vedere ca acest hardware nu este deloc pretentios.

Terminam cu cele 3 camere foto principale, 50MP+2MP+2MP, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, GPS, NFC si senzor de amprente clasic. Per total, nu este deloc o oferta rea!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171