Acasă Stiri Android Si Noutati Pret in Romania pentru Xiaomi Mi Band 4C, bratara fitness

Pret in Romania pentru Xiaomi Mi Band 4C, bratara fitness

0

Xiaomi Mi Band 4C nu cred ca se vrea a fi nici un Mi Band 5 mai slab si mai ieftin, dar nici un Band 4 ceva mai rasarit. Bratara aceasta pare a fi una sub brand Redmi, dar vanduta prin alte parti ale globului sub denumirea pe care o vedeti in titlu.

In Romania, magazinul dualstore.ro o vinde contra sumei de 159 lei si chiar va fi in stoc in cateva zile. Are si un aspect usor diferit in comparatie cu cele amintite anterior, dar nu spun ca este mai urata sau ceva de genul acesta. Pur si simplu, este diferita.

Ecranul nu este un OLED, s-a optat de data acesta pentru un TFT ce poate fi controlat printr-o apasare a unei taste capacitive aflata in partea de jos. Diagonala de 1.08 inch si rezolutie 128 x 220 pixeli. Mai merita sa adaugam si faptul ca sticla este de tip 2.5D, luminozitatea de pana la 200 nit.

Inedit este si modul de incarcare. Nu are port USB si nici nu va trebui sa folosim un conector magnetic ce se amplaseaza in partea din spate. De data aceasta, trebuie sa scoatem o parte din curea si sa o intorducem intr-un charger al unui telefon mobil.

Raman cele standard, adica monitorizare cardiaca, primirea de notificari cand este sincronizata cu telefonul mobil, monitorizarea somnului si a pulsului, reminder sedentarism, prognoza meteo, inregistrare date exercitii si controlul apelurilor telefonice.

Utilizatorul poate controla player-ul muzical de pe telefonul Android sau cel ce ruleaza iOS, moduri sport sunt – ciclism, alergare pe banda sau in aer liber, plimbare sau exercitii simple. Xiaomi Mi Band 4C se bucura inclusiv de rezistenta la apa (pana la 50m adancime).

Acumulatorul are o capacitate de 130mAh si se incarca in 2 ore. In functie de modul de utilizare, autonomia poate ajunge pana la 14 zile. Dualstore vinde versiunea globala, oferta este AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here