OnePlus 5T este oficial si se lanseaza in noiembrie, compania a inceput deja sa trimita (sau nu) invitatii catre presa de specialitate. Mai exact, lansarea va avea loc in data de 5 noiembrie 2017. Nu ni se precizeaza cu exactitate ce model de telefon vor lansa, insa mai mult ca sigur este vorba despre OnePlus 5T.

Facem si un scurt istoric al lansarilor:

  • OnePlus 1 – iunie 2014
  • OnePlus 2 – august 2015
  • OnePlus 3 – iunie 2016
  • OnePlus 3T – noiembrie 2016
  • OnePlus 5 – iunie 2017
  • OnePlus 5T – noiembrie 2017

Mai trebuie mentionat si OnePlus X, o varianta mini, acesta a fost lansat in noiembrie 2015. Observam ca s-a sarit practic peste generatia a patra, probabil ca nu vom avea nici OnePlus 6.

CITESTE SI:  Huawei Mate 20 Lite, pret, specificatii si pareri
OnePlus 5T oneplus 5t
OnePlus 5T

OnePlus 5T urmeaza a fi lansat cu display de 6″ si raport 18:9, o versiune imbunatatita a modelului OnePlus 5. Este destul de greu de spus la ora actuala cum va arata acest telefon si ce detalii tehnice va avea.

De fapt, cei de la OnePlus contrazic toate “scaparile” de pana acum, infirma pana si invitatia trimisa. Spun ca este falsa si ca pentru moment, nu va exista niciun OnePlus 5T !

Ramane de vazut ce se va intampla, este posibil ca cei de la OnePlus sa lanseze totusi acest telefon si negatiile lor sa tina loc de surpriza. Daca ne uitam la calendarul lansarilor anterioare, observam ca ar cam fi timpul pentru un OnePlus 5T.

2 COMMENTS

  1. S-a sarit peste OnePlus 4 din superstitie, in Extremul Orient (China, Japonia, Vietnam s.a.) se considera ca cifra 4 poarta ghinion, asemenea cifrei 13 la americani…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree