baterie

OPPO bate palma cu Digi Mobil, iata telefoanele din oferta

OPPO bate palma cu Digi Mobil, iata telefoanele din oferta

OPPO bate palma cu Digi Mobil si ma gandesc ca este vorba despre telefoane de la importatorul oficial de la noi din tara. Este vorba despre 2 terminale destul de ieftine, unele care se alatura celor deja existente si aflate sub branduri precum Xiaomi, Motorola sau Samsung.

Daca ne aducem putin aminte, in trecut, oferta operatorului era in totalitate dominata de terminalele Allview, exista o stransa relatie intre cele doua companii. In prezent, asta nu se mai intampla si Digi a preferat sa aiba o paleta mai larga de producatori, cu preturi mai mici sau mai mari.

oppo digi

Momentan, este vorba despre OPPO A15 si A53. Acestea pot fi cumparate la liber, impreuna cu un abonament sau daca se alege portarea unei cartele preplatite. La liber, cel mai scump este A53 si pretul se opreste la 899 lei. A15 poate fi achizitionat si fara a plati un avans.

OPPO A15 la Digi Mobil

Standard, pretul lui este de 699 lei. Insa, daca se opteaza pentru portarea unui abonament in retea, putem pleca cu telefonul acasa fara sa achitam nimic initial, zero lei avans. In schimb, va trebui sa ne asiguram ca lunar, vom scoate din buzunar 58 lei.

OPPO bate palma cu Digi Mobil, iata telefoanele din oferta

Daca venim in aceasta retea cu o cartela prepay si vrem sa ne portam de la un alt operator,  suntem nevoiti sa platim un avans de 159 lei si apoi, 45 lei/luna. OPPO A15 este un telefon cu procesor Helio P35, are display HD cu diagonala de 6.5 inch, Android 10 si conectivitate 4G (ambele cartele).

OPPO A53 la Digi Mobil

Telefonul acesta are la ei pretul standard de 899 lei. Usor mai scump fata de oferta eMag, aici costa (februarie 2021) numai 799 lei, cu 100 de lei mai accesibil. Insa, exista sistemul de rate la Digi Mobil. Portarea unui abonament si achizitionarea telefonului implica un avans de 129 lei si o rata lunara de 64 lei.

OPPO bate palma cu Digi Mobil, iata telefoanele din oferta

Daca venim in retea cu o cartela prepay, avansul creste pana la 319 lei si rata lunara scade pana la 48 lei. A53 este un smartphone cu chipset Snapdragon 460, 4GB memorie RAM, 3 camere foto, 4G DualSIM, display HD cu diagonala de 6.5inch si acumulator de 5000 mAh.