baterie

Oppo Find 7 Un Telefon Android Incredibil

Oppo Find 7 Un Telefon Android Incredibil

Opus Electronics Corp, Ltd este un producător de electronice cu sediul în, Guangdong , China . Liniile sale majore de produse includ MP3 playere, media playere portabile, televizoare LCD, cărți electronice, playere DVD / Blu-ray Disc și telefoane mobile.

Fondata in 2004, compania a înregistrat numele de marca în mai multe părți ale lumii , cu o misiune de  a deveni unul dintre brand lider mondial în electronice de consum. Compania a introdus un număr mare de produse noi, cu propriile lor de inovatii de design, cu scopul de a urca pe scara valorilor pentru a fi o marcă de renume pe cont propriu pe plan internațional. Divizia sa americană este opus Digital, Inc.

Din pacate, in Romania nu prea gasesti de vanzare telefoane Oppo, asta fiind un mare minus deoarece  contrar asteptarilor (produs si conceput de o firma chinezeasca) telefoanele produse de ei sunt foarte bine realizate la toate capitolele, putand fi asemanate si comparate cu produse ale companiilor de top in domeniu.In Republica Moldova poti totusi gasi acest model de telefon.

Dupa ce acum 2 un an au lansat Oppo Find 5, un telefon cu specificatii tehnice incredibile, fiind primul telefon din lume ce a fost dotat cu ecran cu o rezolutie 1080p si o densitate a pixelilor de 441 ppi.Find 5 dispune de un procesor Snapdragon S4 Pro, camera foto de 13 MP si baterie de 2500 mAh, toate pentru un pret de 399 euro, un pret sub concurenta asa cum reiese si din tabelul urmator.

Oppo Find 7 Un Telefon Android Incredibil

Daca vorbim de noul OPPO Find 7 ce se va lansa in curand, acesta se pare ca va avea dotari care vor intrece cu mult modele de telefoane renumite gen iPhone 5 sau Galaxy S4.

Telefonulva avea un procesor cu 4 nuclee Krait 400 cu o viteza de 2.3 GHz, chipset Snapdragon 800 si cel mai recent sistem de operare Android, 4.2 Jelly Bean.

Camera foto-video primara va fi identica cu cea de pe Oppo 5 insa cea secundara va avea o rezolutie de 8 MP o premiera pe piata telefoanelor mobile , HDR cu posibilitate de inregistrare video Full HD .

Telefonul va avea o capacitate de stocare fixa, 32 GB fara posibilitatea de marire, grosime de doar 9.9 mm si o baterie impresionanta de 4400 mAh ce ar trebui sa asigure o autonomie fara precedent pe piata telefoanelor mobile.

Desi pe site-ul oficial inca nu apare nicio informatie legata de lansarea noului model, se pare ca noul Oppo Find 7 va avea un pret pe masura, aprox.700$, cam cat un Samsung Galaxy S4.