Connect with us

Telefoane mobile noi

OPPO lanseaza Find X7 Ultra pentru a concura cu Xiaomi si Samsung

Published

on

OPPO a dezvaluit noul sau varf de gama, Find X7 Ultra, intr-un efort de a concura cu gigantii industriei precum Xiaomi si Samsung.

Acest model reprezinta un flagship al anului 2024 si este o imbunatatire semnificativa fata de modelul anterior, Find X6 Pro, introducand cateva schimbari indraznete si imbunatatiri importante la nivelul camerelor.

Design-ul modelului Find X7 Ultra este unul care atrage atentia, avand o carcasa masiva pentru camere la spate, disponibila in trei variante de culoare distincte – Ocean Blue, Sepia Brown si Tailored Black.

Advertisement

In special, versiunea albastra impresioneaza prin designul sau in doua tonuri, cu partea superioara in nuanta de alb. Telefonul are,un ecran extrem de luminos, realizat de BOE, care poate atinge o luminozitate incredibila de 4,500 niti in continut HDR. La interior, telefonul este dotat cu procesorul Snapdragon 8 Gen 3, 16GB de RAM si 512GB de stocare, plus o baterie de 5000mAh cu incarcare rapida de 100W.

Dar punctul forte al modelului Find X7 Ultra sunt camerele sale. Telefonul este dotat cu patru camere de 50MP, fiind primul care utilizeaza noul senzor de imagine LYT-900 de 1 inch de la Sony, special conceput pentru fotografia computationala.

Acest senzor de a doua generatie se lauda cu o reflectivitate redusa a luminii si o lungime focala efectiva de 23mm. Trecand la obiectivul wide-angle, avem un modul de imagine Sony LYT-600 cu o lungime focala de 14mm si autofocus, care ii permite sa functioneze si ca o camera macro.

Advertisement

Partea cu adevarat interesanta este obiectivul zoom; sunt doua lentile periscopice pe dispozitiv, una cu zoom de 3x care foloseste un Sony IMX890 cu o lungime focala de 65mm, si una cu zoom de 6x care foloseste Sony IMX858 cu o lungime focala de 135mm.

OPPO introduce cu acest dispozitiv “motorul” sau de imagine HyperTone, care foloseste fotografia computationala pentru a oferi cele mai bune lumini si umbre fara a pierde detalii. S-ar obtine cel mai bun zoom optic de pe piata – cel putin pana la 6x – si un nou mod de portret Hasselblad, care aduce faimosul mod de portret al gigantului suedez al imaginii in dispozitivele mobile.

Singura problema – nu pare ca Find X7 Ultra va fi lansat in afara Chinei. OPPO nu a lansat modelele Find X6 si X6 Pro in afara tarii natale anul trecut, si este posibil ca aceasta sa fie situatia si in acest an, fara o lansare globala planificata in acest moment.

Advertisement

Pentru modelul cu 12GB RAM și 256GB de stocare, prețul este de aproximativ 840 de dolari. Varianta cu 16GB RAM și 256GB de stocare costa aproximativ 910 USD. Cel mai scump model, care oferă 16GB RAM și 512GB de stocare, costa aproape 1000 USD.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des