Connect with us

Stiri despre telefoane

Cele mai bune filme si seriale TV in prima saptamana din 2024

Published

on

Topurile JustWatch pentru primele zile ale anului 2024 arata inclinatia romanilor spre o varietate de filme si seriale de televiziune. Clasamentul filmelor este condus de “Societatea Zapezii”, urmat de “Poarta Stelara” si “Saltburn”.

Printre preferintele cinefililor se numara si “Top Gun: Maverick” si “Firul fantoma”, care continua sa fie alegeri populare.

In randul serialelor, “Destramarea iluziilor” a captivat audienta, clasandu-se pe prima pozitie, cu “Reacher” si “Detectivii din California” mentinandu-si pozitiile in topul preferintelor telespectatorilor. “Berlin”, “Viespile”, “Frica de Invazia Zombilor”, “Fara Rusine”, “Marry My Husband”, “Special Ops: Lioness” si “Percy Jackson si Olimpienii” sunt alte seriale care se bucura de popularitate.

Advertisement

“Societatea Zapezii” detine locul fruntas si este un film inspirat de o tragedie reala, relatand povestea supravietuitorilor unui avion prabusit in Anzi.

Film bazat pe evenimente reale care explorează limitele supraviețuirii umane. În 1972, un avion care transporta un grup de rugbiști uruguayeni s-a prăbușit în Anzi. Izolați de restul lumii și fără provizii adecvate, 16 supraviețuitori au fost găsiți după două luni și jumătate de căutări intense.

Experiența extremă le-a testat nu numai rezistența fizică, ci și pe cea morală și etică. Fără niciun ajutor la orizont și în condiții de frig extrem, aceștia au făcut alegeri dificile pentru a se menține în viață, inclusiv recurgerea la măsuri extreme pentru a se hrăni.

Advertisement

Relatările lor despre solidaritate, speranță și lupta pentru supraviețuire au inspirat lumea, arătându-ne cât de departe poate merge instinctul uman de a rămâne în viață în fața adversităților.

Top 10 Filme: 1-7 ianuarie 2024

 1. „Societatea Zăpezii„
 2. „Poarta Stelară”
 3. „Saltburn”
 4. „Top Gun: Maverick”
 5. „Firul fantomă”
 6. „The Fortress”
 7. „Lasă lumea în urmă”
 8. „Barbie”
 9. „Rebel Moon – Partea 1: Copilul focului”
 10. „We Have Never Been Modern”

Top 10 Seriale TV: 1-7 ianuarie 2024

 1. „Destrămarea iluziilor”
 2. „Reacher”
 3. „Detectivii din California”
 4. „Berlin”
 5. „Viespile”
 6. „Frica de Invazia zombilor”
 7. „Fără rușine”
 8. „Marry My Husband”
 9. „Special Ops: Lioness”
 10. „Percy Jackson și Olimpienii”

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des