Orange, Vodafone si Telekom, cel mai ieftin Samsung S8 la abonament? Am omis intentionat Digi, ei au abonamentele cele mai ieftine, asta este clar. Insa, nici reducerile nu sunt tocmai spectaculoase.

Incepem cu Vodafone, trebuie sa stiti ca aici, Samsung Galaxy S8 poate fi chiar gratuit, insa trebuie sa ai statut de persoana juridica. Asta inseamna PFA sau firma.

Sau, trebuie sa platesti nu mai putin de 89 euro lunar, asta timp de 2 ani de zile. SuperRED 89 este abonamentul, acesta vine si cu o serie de beneficii. 14GB de net lunar, 1000 de minute internationale sau nelimitat, minute si mesaje text in retea sau national.

Suna bine, nu? Da, insa va trebui sa platiti 89 euro lunar timp de 2 ani de zile. Asta inseamna 89×24=2136 euro – 9600 lei (aproximativ)

Cel mai ieftin abonament este “Ce vrei tu 6”, este abonament accesibil dar telefonul va costa in acest caz 719 euro. Exemplele sunt pentru abonamentele noi, detalii complete AICI.

Samsung S8 la abonament orange, vodafone si telekom, cel mai ieftin samsung s8 la abonament?
Samsung S8 la abonament

La Orange, treaba sta putin diferit. Aici, nu am gasit Samsung Galaxy S8 gratuit, este drept ca nu exista la prima vedere abonamente mai scumpe de 43 euro in cazul persoanelor fizice.

Orange Me 43 este abonamentul, vine la pachet cu pana la 11GB net si 600 minute internationale plus nelimitat in retea si nationale.

orange, vodafone si telekom, cel mai ieftin samsung s8 la abonament?

Astfel, pentru 2 ani de zile va trebui sa platiti 43×24=1032 euro (4600lei aproximativ) Suna interesant, insa va trebui sa platiti la inceput 328 euro (1470 lei aproximativ)

747 euro este telefonul la liber, Samsung Galaxy S8 in cazul celui mai ieftin abonament costa 694 euro (abonamet 7euro x 24luni)

Pana acum, se pare ca cei de la Vodafone au cea mai buna oferta, nu uitam ca poate fi obtinut gratuit. Sa-i vedem si pe cei de la Telekom:

CITESTE SI:  OnePlus 6, specificatii tehnice, poze si pret posibil

Aici, cu un abonament nou, Samsung Galaxy S8 se prezinta in felul urmator:

Pe site la Telekom, preturile sunt in lei, este ceva mai simplu. La prima vedere, Mobil 25 este cel mai scump abonament al lor. Acesta costa 25 euro pe luna x 24 luni= 2700 lei (aproximativ) Atat vom plati pe toata perioada contractuala. Suna bine, insa nu uitati ca va trebui sa mai dati la inceput aproape 2000 lei pentru a pleca acasa cu telefonul.

orange, vodafone si telekom, cel mai ieftin samsung s8 la abonament?

Cel mai ieftin abonament este “Mobil 9”, va trebui sa scoateti din buzunar lunar 9 euro timp de 2 ani de zile. In plus, sa aveti pregatiti si 3299 lei, acesta este pretul lui Samsung Galaxy S8 impreuna cu acest tip de abonament. La liber, telefonul costa 3599 lei.

Daca tragem linie, Vodafone are (aparent) cea mai buna si cea mai complexa oferta pentru acest telefon. Si asta deoarece poate fi obtinut gratuit, efortul lunar este totusi unul mare, 89 euro! Retineti ca aceste date sunt numai pentru abonamente noi si sunt culese de pe platformele oficiale.

In cazul in care doriti prelungire de abonament, ofertele pentru Samsung Galaxy S8 pot fi diferite si chiar personalizate.

In cazul operatorului DiGi Mobil, telefonul costa 3599 lei, pret integral impreuna cu un abonament, Optim 2, Optim 3 sau Nelimitat. Insa, cei de la Digi au pana la urma cea mai buna oferta si asta deoarece telefonul poate fi achizitionat in 24 rate, fara dobanda. Nu scapam de avans, din pacate.

orange, vodafone si telekom, cel mai ieftin samsung s8 la abonament?

4 COMMENTS

  1. Sa nu uitam ca Orange are programul Top Upgrade prin care poti lua pana la 2 bucati de S8 / S8+ cu cca. 60€ / luna / telefon pentru 24 luni sau 12 luni dupa care il poti schimba cu S9 / S9+ ! Asta include asigurare premium de 10€ si un abomament de 11€. Totul cu avans zero…

  2. Daca luam dupa abonamentul cel mai mare avem : Vodafone abonament si S8 gratuit 2136 euro: orange ab+s8 328 euro total 1360 euro: telekom abonament + s8 438 euro total 1038 euro .Telekom pare cel mai profitabil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree