baterie

OUKITEL U18, replica de iPhone X intra in oferta gearbest

OUKITEL U18, replica de iPhone X intra in oferta gearbest

OUKITEL U18, replica de iPhone X intra in oferta gearbest, pentru moment cu statusul de “arrival notice”. Asta inseamna ca va putea fi cumparat in curand. Cu toate ca in oferta magazinului nu vedem un pret, va spun ca el va costa 160USD.

OUKITEL U18 ar fi putut trece aproape neobservat, specificatiile pe care le are sunt comune, le-am mai vazut pe multe telefoane chinezesti accesibile.

 

Partea de design este cea care iese in evidenta, cel putin panoul frontal impresioneaza. Probabil, telefonul se va vinde bine si va fi popular in randul celor ce cauta o replica de iPhone X. Este clar ca la asta se gandesc si cei de la Oukitel, alta explicatie pentru acel “breton” nu am gasit.

 

Daca in cazul lui iPhone X acel “notch” se explica prin integrarea multori senzori, OUKITEL U18 nu se poate lauda cu acesti senzori. Teoretic, vedem in imaginile de prezentare ca ecranul se intinde pana sus si probabil, raportul intre suprafata frontala si display este unul excelent.

Iata si un clip video oficial, OUKITEL U18 arata destul de bine.

Partea din spate nu ne duce cu gandul la un iPhone X. As spune ca aduce putin cu un Huawei Mate 10 PRO. Asta inseamna ca cei de la Oukitel s-au inspirat din mai multe surse!

Dotarile acestui telefon sunt totusi bune, insa nu de top. Un procesor MTK6750T, 4GB RAM, 64GB ROM si un display cu o rezolutie atipica!

OUKITEL U18