Acasă Telefoane Chinezesti (P) Performantele lui Vernee M6, o alterativa pentru cei tineri

(P) Performantele lui Vernee M6, o alterativa pentru cei tineri

0
nofollow

Performantele noului telefon Vernee M6, cel ce inlocuieste generatia anterioara (Vernee M5), ramanad insa un telefon cu display “full screen” si un pret atractiv.

Pe langa designul elegant și corpul subțire, experiența vizuala a lui Vernee M6 a fost si ea îmbunatațită. În plus, experiența hardware si performantele mai mari fata de modelul anterior, fac din acest terminal unul recomandat pentru cei tineri.

VERNEE M6 – CLIP VIDEO OFICIAL

Vernee M6 adoptă procesorul de înaltă performanță octa-core pe 64 de biți, memorie RAM de 4 GB + 64 GB ROM, hardware-ul și sistemul de operare au fost optimizate în mod special. Comparativ cu generația anterioară, performanța Vernee M6 a crescut cu 40% în toate aspectele. Are un consum redus de energie si multumita memoriei de stocare de mari dimensiuni si a procesorului cu 8 nuclee, telefonul este potrivit si pentru cei pasionati de gaming.

vernee m6 vernee m6

Performantele bune a lui Vernee M5 a fost deja confirmate de clienti, Vernee M6 ar trebui sa ofere o experienta de utilizare imbunatatita considerabil. In plus, Vernee M6 suporta carduri de memorie de pana la 128GB.

Vernee M6 va continua să mențină strategia eficientă din punct de vedere al costurilor și o experiența de utilizare excelentă, astfel încat clienții sa se poate bucura de telefoane accesibile de tip “all screen”.

vernee m6 vernee m6

Mai multe detalii legatede acest terminal, puteti citi AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here