Connect with us

Posta Romana vrea sa apeleze la ChatGPT si am sa va spun de ce in titlu am afirmat ca pare de necrezut. Desigur, este o idee buna sa apeleze la inteligenta artificiala sau la orice alta forma de tehnologie, cele prin care ar reusi sa ne asigure servicii de calitate.

Dar mai intai, as vrea ca oficiile postale sa arate civilizat, occidental si demne de anul 2023. Din pacate, mai ales in mediul rural, aceste oficii postale nu sunt deloc primitoare. Mi-ar placea sa nu mai vad cozi, mizerie, functionari plictisiti, etc.

Conform sursei, Compania Posta Romana a introdus tehnologia de automatizare a proceselor robotice (RPA), dezvoltata de UiPath, in cadrul Departamentului de Trezorerie si deja utilizaza ChatGPT pentru diverse sarcini.

Un alt pas a fost facut la finalul anului 2021, artunci Posta Romana a incheiat un parteneriat cu compania UiPath, unul dintre liderii in domeniul RPA. Acestia dezvolta solutii de automatizare a proceselor robotice (RPA – Robotic Process Automation).

RPA reprezinta tehnologia care permite automatizarea sarcinilor repetitive si bazate pe reguli, efectuate in mod normal de catre angajati.

Software-ul UiPath utilizeaza roboti software pentru a interactiona cu diferite aplicatii si sisteme informationale, facilitand procesarea datelor si executia sarcinilor intr-un mod rapid si eficient, fara a necesita interventia umana.

In concluzie, ne putem astepta in viitor la automatizari, mai putin stres pe angajati, mai putine hartii completate de angajati si posibil, mai putina birocratie. Dar sa nu uite ca mai au de lucru la agentiile in care isi primesc clientii, multe dintre ele nu arata deloc ok!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!