Connect with us

Stiri despre telefoane

Cat de rezistent este un Google Plixel 8 PRO?

Published

on

Cat de rezistent este un Google Plixel 8 PRO? Raspunsul il veti afla numai dupa ce veti urmari clipul atasat acestui articol. A fost supus unor teste destul de dure, chiar a fost introdus intr-o punga cu nisip si a fost trantit de la inaltime. Sa fie mai rezistent fata de un iPhone 15?

Deci, Google Pixel 8 Pro a fost pus la incercare intr-un test de cadere realizat de PBK Reviews, canal de YouTube cu peste 127.000 de abonati. Obiectivul a fost de a determina cat de bine se comporta dispozitivul atunci cand este supus la impactul cu suprafete dure, precum betonul.

Rezultatele au fost surprinzatoare, in sensul bun al cuvantului. Nici ecranul, nici alte componente esentiale ale telefonului nu au suferit daune majore.

Advertisement

Cat de rezistent este un Google Plixel 8 PRO – video test

Trecand la specificatiile tehnice, Google Pixel 8 Pro nu dezamageste. Ecranul LTPO OLED de 6.7 inch ofera o rezolutie de 2992 x 1344 pixeli, asigurand o claritate si o definitie superioare.

Telefonul vine cu 12GB de RAM si optiuni de stocare care variaza de la 128GB pana la 1TB. Daca va intrebati cat costa in Romania, aveti raspunsul aici.

Advertisement

Camera este un alt punct de interes, mai ales pentru cei pasionati de fotografie. Configuratia include un obiectiv principal de 50 de megapixeli, unul ultralarg de 48 de megapixeli si un telefoto de 48MP. Cu o capacitate de 5050 mAh, Google Pixel 8 Pro este proiectat pentru a rezista o zi intreaga de utilizare intensiva. In plus, suporta incarcare rapida atat prin cablu, cu o putere de 30W.

 

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des