baterie

Posibil plata ramburs pe Aliexpress

Posibil plata ramburs pe Aliexpress

Posibil plata ramburs pe Aliexpress –   Se pare ca in curand, cei de la Alibaba isi vor deschide depozite si in Romania. In caz ca nu stiati, Alibaba Group este cel mai mare site chinezesc de comert electronic, are “sub aripa” aliexpress.com si este poate cea mai intalnita alegere a celor ce prefera sa cumpere produse din China.

Posibil plata ramburs pe Aliexpress

Conform profit.ro, “Amazon și Alibaba, cele mai mari companii din lume în comerțul electronic, vor avea hub-uri logistice în Romania, în urmatorii ani, anunța Ian Worboys, CEO-ul P3, al doilea cel mai mare proprietar de depozite din Romania. Simultan, el avertizeaza ca, peste doi ani, consumul se va opri din creștere, ba chiar ar putea scadea, pe fondul razboiului comercial dintre SUA și China.”

Daca se va intampla asta in urmatorii ani, este posibil sa putem alege ca metoda de plata si rambursul. Acest fapt ar incuraja acest tip de comert si probabil ca nu ar fi chiar pe placul magazinelor online locale. La ora actuala, multi ezita sa cumpere din China tocmai datorita metodelor de plata si a incertitudinii cu privire la livrarea coletului.

Stirea Digi 24:

Link catre articolul de pe profit.ro.