Connect with us

Stiri despre telefoane

Posibil plata ramburs pe Aliexpress

Published

on

Posibil plata ramburs pe Aliexpress –   Se pare ca in curand, cei de la Alibaba isi vor deschide depozite si in Romania. In caz ca nu stiati, Alibaba Group este cel mai mare site chinezesc de comert electronic, are “sub aripa” aliexpress.com si este poate cea mai intalnita alegere a celor ce prefera sa cumpere produse din China.

Conform profit.ro, “Amazon și Alibaba, cele mai mari companii din lume în comerțul electronic, vor avea hub-uri logistice în Romania, în urmatorii ani, anunța Ian Worboys, CEO-ul P3, al doilea cel mai mare proprietar de depozite din Romania. Simultan, el avertizeaza ca, peste doi ani, consumul se va opri din creștere, ba chiar ar putea scadea, pe fondul razboiului comercial dintre SUA și China.”

Daca se va intampla asta in urmatorii ani, este posibil sa putem alege ca metoda de plata si rambursul. Acest fapt ar incuraja acest tip de comert si probabil ca nu ar fi chiar pe placul magazinelor online locale. La ora actuala, multi ezita sa cumpere din China tocmai datorita metodelor de plata si a incertitudinii cu privire la livrarea coletului.

Advertisement

Stirea Digi 24:

Link catre articolul de pe profit.ro.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
4 Comments

4 Comments

 1. Anonim

  decembrie 18, 2018 at 11:13

  Super…. China ….

 2. Anonim

  decembrie 18, 2018 at 12:07

  asta ar distruge comertul in cam toata europa nu doar la noi… cam toti marii comercianti o sa dea faliment din cauza lor … sa nu mai zic de micii “dropshipperi” care au astfel de afaceri … ar putea insa face un bine pentru producatorii locali

 3. Anonim

  decembrie 18, 2018 at 15:07

  S-o vad si p-asta

 4. Avram

  aprilie 6, 2021 at 23:47

  Bună haine de firma aveți
  Dacă puteți sa trimiți pe whaptspp

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des