Acasă Telefoane Chinezesti

Poze reale cu Vernee Mix 2 si se confirma ecranul mare

0

Poze reale cu Vernee Mix 2 si se confirma ecranul mare, unul de 6″. Observam ca in 2017 sunt la moda telefoanele cu display de 6″ sau chiar mai mari, acum 1 sau 2 ani, majoritatea persoanelor fugeau de ele.

Asta nu inseamna ca sunt si mai mari, ba din contra. Un telefon de 6″ poate fi mai mic fata de unul cu o diagonala de 5.5″!

Vernee Mix 2 pastreaza si el tendintele, terminal cu margini subtiri ale ecranului, partea de jos este putin mai lata. Se vrea a fi un Xiaomi Mi Mix mai accesibil.

Mai exact, telefonul va folosi un display de 6″ cu raport 18:9, sticla in partea din fata si din spate, acolo intalnim si 2 senzori foto.

Rezolutia va fi 1080p, adica FHD. La baza ecranului se observa camera foto secundara, ne dam seama rapid ca raportul intre suprafata frontala si dispaly este unul excelent. Desi nu avem date oficiale, probabil ca peste 85%.

Sticla in partea din fata dar si in spate, materiale premium dar pretentioase, rama telefonului este fabricata din metal.

Observam si senzorul de amprente care va fi in partea din spate/central, nu cunoastem insa date despre cele doua camere foto, asteptam mai multe informatii din partea celor de la Vernee.

Telefonul Vernee Mix 2 este disponibil pentru numai 99 USD, pret valabil pentru 100 de unitati. Detalii complete sunt pe site-ul oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.