Connect with us

Preturi enorme la replici de iPhone pe OLX, as putea spune ca inexplicabil de mari. Si din cate cunosc eu (si cercetez mereu acest domeniu al replicilor), niciun astfel de smartphone nu are caracateristici tehnice avansate, unele care ar justifica acest pret.

Si nici nu ruleaza iOS, toate se bazeaza pe Android, unul nu chiar de ultima generatie. Din cate pare din pozele atasate anuntului, acest telefon care imita silueta unui iPhone 14 PRO MAX si o face destul de bine. Vanzatorul spune ca “nou nefolosit este la fel ca originalul nicio diferența”.

Asa pare, cel putin din poze, diferente vizibile sau notabile nu sunt. Pare a fi construit bine, chiar din metal si imita aproape perfect silueta originalului. Dar din nou, consider ca pretul de 2200 lei este unul foarte mare, pana la urma va trebui sa te gandesti ca platesti aceasta suma pe o clona.

Preturi enorme la replici de iPhone pe OLX!

Una care cel mai probabil nu va avea niciun fel de suport din partea producartorului si nici macar nu vei sti care sunt adevaratele componente, nici macar in anunt nu sunt specificate.

Preturi enorme la replici de iPhone pe OLX!

De regula, aceste telefoane au specificatii tehnice slabe si pun accent numai pe design. O alte problema ar fi data de logo-ul lipit pe carcasa din spate, este cel original! Asa ceva este interzis prin lege…ma refer la comercializare.

Preturi enorme la replici de iPhone pe OLX!

In fine, poate este un model de care nu am auzit eu, unul mai avansat si cu dotari peste restul existente pe piata., nu exclud nici aceasta posibilitate. Nu vad insa ce producator de replici ar investi in ecrane amoled, baterii bune, camere foto performante, intr-un soft bine pus la punct sau intr-un procesor de ultima generatie.

Si nu in ultimul rand, sa nu uitam ca putem cumpara un Android foarte bun la pretul cerut de vanzatorul clonei de iPhone 14 PRO MAX, adica 2200 lei! De apreciat ca a specificat acest detaliu important, faptul ca nu este un produs original.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!