Acasă Stiri despre telefoane

Xiaomi Romania aduce plata cu NFC pe ceasurile si bratarile Smart

0

Xiaomi Romania aduce plata cu NFC pe ceasurile si bratarile Smart. Pentru moment, Mi Smart Band 6 NFC, Xiaomi Watch S1 și ceasul Xiaomi Watch S1 Active sunt dispozitivele care vor suporta in mod oficial acest tip de plata. Deja producatorul a batut palma cu cei de la BCR.

„În colaborare cu Mastercard și BCR, aducem în atenția publicului Mi Smart Band 6 NFC, Xiaomi Watch S1 și Xiaomi Watch S1 Active, care oferă de acum o modalitate rapidă, sigură și convenabilă de a plati. Încheierea acestor parteneriate în Romania este un pas foarte important pentru noi.

plata nfc

Suntem convinși că gama wearables va fi esențială pentru ecosistemul plaților. Acestea sunt mai eficiente ca oricand, indiferent dacă este vorba despre plata alimentelor zilnice, a transportului public sau pur și simplu pentru a lua o cafea în timpul rutinei zilnice”,  Gabriel Fartat, Xiaomi Romania.

Este o metoda de plata rapida si sigura, ne dorim ca pe viitor aceasta sa fie disponibila si pentru modele mai noi de dispozitive. Xiaomi sa bata palma cu mai multe banci si sa fie suportate alte tipuri de carduri bancare. Dar este un inceput bun si de salutat.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.