Primele detalii legate de telefonul UmiDigi Z1, terminal ce-si va face aparitia in vara aceasta, compania deja a inceput sa trimita spre publicatii primele informatii.

“The thinnest long life flagship killer” este sloganul noului telefon, vedem in prima imagine silueta lui si cateva detalii. 6.95 mm grosimea lui UMIDIGI Z1, telefon ce se vrea a fi un flagship killer. Este greu de inteles acum la ce fel de flagship (telefon de TOP) se refera ei, daca este vorba despre unul din oferta lor sau unul produs de o companie de top.

primele detalii legate de telefonul umidigi z1

Sloganul ne duce cu candul la un terminal cu baterie de mare capacitate, specificatii tehnice de top si o grosime de numai 6.95 mm. Asta inseamna ca pot pune teoretic si o baterie de numai 2500 mAh si automat va fi mai subtire decat Samsung Galaxy S8, acesta are o baterie de 3000 mAh si 8 mm in grosime.

CITESTE SI:  Domeniul este de vanzare, mazemobile.com...faliment probabil

Dar sa vedem cu cine ar putea concura direct acest UMIDIGI Z1, analizam cateva telefoane “flagship” ale momentului:

OnePlus 3T are o baterie de 3400 mAh si 7.35 mm in grosime

Xiaomi Mi6 3350 mAh acumulatorul si grosime de 7.45mm

Huawei P10 o capacitate de 3200 mAh si grosime de 7mm

Pe de alta parte, si cei de la OnePlus sustin ca noul lor telefon ) OnePlus5 va fi  “the thinnest flagship phone”, insa nu cunoastem pana acum bateria si grosimea acestui telefon, probabil ca va fi mai gros de 6.95 mm. Asta inseamna ca noul UMIDIGI va trebui sa stea mai bine la multe capitole fata de telefoanele enumerate anterior, asta pentru a fi un flagship cu adevarat!

primele detalii legate de telefonul umidigi z1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree