baterie

Primele imagini cu Motorola Razr 2020, alt telefon pliabil

Primele imagini cu Motorola Razr 2020, alt telefon pliabil

Nu ar trebui sa privim telefonul Motorola Razr 2020 ca pe unul wow sau ca pe un simplu concept. Deja exista spre vanzare generatia RAZR 2019, o incercare a celor de la Motorola de a ne dovedi ca inca mai au un cuvant de spus.

Parca exista o revigorare din partea lor, sunt cateva serii de telefoane care sunt apreciate in Romania, exista mai nou si Motorola Edge, putem spune ca viitorul suna bine pentru ei?

Acum, la jumatatea lui 2020, Evan Blass ne ofera o randare chiar profesionala, putem spune fara sa gresim ca poza de mai jos este una reala si nu prelucrata. Totusi, este o simpla randare care ar trebui sa fie bazata pe cateva informatii solide. Si de regula, Evan Blass nu prea da gres.

motorola razr 2020

La prima vedere, nu par a fi diferente considerabile fata de ceea ce aparea in debutul anului 2020. Tot un ecran pliabil si tot acelasi concept, este drept ca ar trebui sa ne asteptam la o calitate mai buna a constructiei.

Un mic display secundar si un singur senzor foto principal care se afla la baza, ecranul cu un breton destul de generos si camera pentru selfie, partea de jos fiind destul de generoasa.

Primele imagini cu Motorola Razr 2020, alt telefon pliabil

Camera foto principala ar putea avea un senzor de 48MP, 20MP pentru selfie, incarcare rapida la 18W si 256GB stocare interna. Alte detalii nu prea sunt cunoscute, asteptam sa vedem daca va fi incadrat in categoria telefonelor de top, sau daca se va merge pe un snapdragon 765G.