baterie

Primul telefon cu 10GB RAM? Sa fie Oppo R17 PRO?

Primul telefon cu 10GB RAM? Sa fie Oppo R17 PRO?

Primul telefon cu 10GB RAM? Sa fie Oppo R17 PRO? Se pare ca in curand, vom vedea si aceasta “minune” a producatorilor telefoanelor mobile cu Android. Oppo R17 a fost deja anuntat oficial de curand cu 8GB memorie RAM, compania ar pregati acum si modelul PRO.

Cine profita de asa ceva? Utilizatorul sau producatorul?

Consider ca la ora actuala, 10GB RAM nu au ce cauta pe un telefon mobil. Posesorul unui astfel de smartphone nu va simti din plin aceasta cantitate de RAM, efectiv nu exista aplicatie sau joc care sa necesite asa ceva. Ganditi-va ca la ora actuala sunt telefoane mobile de top cu “numai” 4GB RAM si acestea ruleaza exemplar. Un bun exemplu ar fi Samsung Galaxy S9. Orice terminal cu 4GB RAM si Snapdragon 845 este unul care ruleaza fara absolut nici cel mai mic lag.

Primul telefon cu 10GB RAM? Sa fie Oppo R17 PRO?

Primul telefon cu 10GB RAM?

Ok, sunt deja lansate modele cu Snapdragon 845 ce au 6 sau chiar 8GB RAM. De ce avem nevoie de 10GB RAM?

Aici, au de castigat numai producatorii, vor atrage toate privirile asupra lor si asta este o strategie buna, o reclama imensa. Vor spune: “El este primul telefon cu 10GB RAM”! Suna bine, nu?

Primul telefon cu 10GB RAM? Sa fie Oppo R17 PRO?

Poate si utilizatorul se va simti mai mandru stiind ca are in buzunar 10GB RAM, insa numai atat pentru moment, nimic mai mult.

Pe langa cei 10GB RAM, telefonul ar urma sa fie dotat cu Snapdragon 845, un display de 6.4″ cu notch, doua sau trei camere foto principale, senzor de amprente si pana la 256GB stocare interna. Ramane de vazut daca aceste zvonuri se si concretizeaza, aflam asta in curand.