Acasă Stiri Android Si Noutati Productia si vanzarile pentru Samsung Note 7 oprite, seria Note la final?

Productia si vanzarile pentru Samsung Note 7 oprite, seria Note la final?

10
nofollow

Se pare ca acesta a fost finalul seriei Note de la Samsung, si o spun cu parere de rau deoarece am folosit si inca folosesc un model de Note de la Samsung, insa nu este un Note 7. Compania a anuntat ca va opri comercializarea acestui model, productia lui dar si ca recomanda tuturor celor ce au un astfel de telefon sa-l schimbe cu un alt terminal sun brand propriu, nu se mai fac nici inlocuiri pentru modelele deja existente de Note 7!

Mai grav este faptul ca producatorul sud-coreean a cerut utilizatorilor acestui telefon sa il inchida din motive de siguranța.

Este o veste trista, insa aceasta serie cred ca nu o ducea bine de ceva vreme, asa cum stim Note 6 nici macar nu a aparut si s-a trecut direct la 7, insa, probabil ca nici nu se va mai continua si sud-coreeni vor lansa un nou model ce va inlocui aceasta serie, este posibil ca noul Samsung Galaxy S8 sa vina si intr-o varianta cu display de 5.7″, varianta menita sa satisfaca nevoile celor ce doresc asa ceva.

sdfvsdf

„Consumatorii care dețin fie un Galaxy Note 7 original fie unul înlocuitor ar trebui să închidă dispozitivul și să înceteze să îl mai utilizeze”, se arată într-un comunicat al grupului sud-coreean, citat de Agerpres.

Acest anunț a provocat o cădere imediată a acțiunilor Samsung care marți la prânz înregistrau un recul de 4,82% la bursa de la Seul, astfel că valoare de piață a Samsung s-a diminuat cu 14.700 miliarde woni (13,2 miliarde de dolari).

Analiștii sunt de părere că decizia Samsung de a opri comercializarea Galaxy Note 7 pentru a doua oară în mai puțin de două luni de la lansare ridică semne de întrebare cu privire la controlul calității și de asemenea ar putea provoca daune financiare și de imagine grupului sud-coreean.

„Este posibil că această decizie a ucis brandul Note 7 . Cine poate ști dacă va mai fi relansat vreodată”, a apreciat Edward Snyder, director la Charter Equity Research.

Samsung a început să comercializeze “phableta” (terminal de talie medie între smartphone și tabletă n.r.) Galaxy Note 7 la data de 19 august însă în luna septembrie a fost nevoit să anunțe retragerea de pe piață a 2,5 milioane exemplare, după mai multe incidente în care bateria acestui telefon a luat foc.

Iata ce apare scris in pagina Samsung Romania:

Utilizatorii care folosesc deja Galaxy Note7 sunt rugați să închidă dispozitivele și să revină la telefonul folosit anterior. Galaxy Note7 va fi înlocuit voluntar de Samsung Electronics România S.R.L., înregistrată la Registrul Comerțului București sub nr. J40/7668/2012, cu atribut fiscal RO, având cod unic de identificare fiscală (CUI) 2269272, cu un dispozitiv nou, începând cu 19 septembrie. Pentru mai multe detalii despre pașii următori în procesul de înlocuire, vă rugăm să citiți informațiile de mai jos.

sursa partiala

10 COMENTARII

  1. Nici nu-mi pare rău pentru ei. Mereu am considerat ca umflă preturile mult prea mult, iar “karma” trebuia la un moment dat sa își facă treaba . Who cares, sunt o tonă de alte modele de telefoane ignorate care sunt la fel de bune calitativ + suport, care nu te lasa lefter

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here