Acasă Telefoane Chinezesti Prototip ingenios, DOOGEE MIX 4 – unboxing video

Prototip ingenios, DOOGEE MIX 4 – unboxing video

1

Prototip ingenios, DOOGEE MIX 4 – unboxing video si este vorba despre un telefon destul de interesant, unul cu un fel de clapeta. Aceasta clapeta nu face decat sa permita ecranului sa se intinda pana in partea de sus si astfel sa capete un raport excelent intre suprafata frontala si display.

In mod normal, in cazul unui telefon mobil clasic, in partea de sus ar fi trebuit sa intalnim senzorii, camera foto si difuzorul pentru convorbiri. Toate acestea au fost mutate oarecum sub display sau mai bine spus, sunt ascunse si protejate. Ecranul (sau spatele) poate glisa si dezvaluie astfel aceste componente.

DOOGEE MIX 4:

Este ceva interesant si cred ca nu mai exista un astfel de telefon cu Android la ora actuala. Insa, ramane de vazut cat de rezistent este acest mecanism (vorbim totusi despre un telefon chinezesc) si daca va reusi sa se impuna.

Multe detalii tehnice nu stim, am aflat ca acest display are 6″ in diagonala si raportul intre suprafata frontala/display trece de 95%. Sunt 2 camere foto principale, senzorul de amprente pare sa lipseasca sau va fi ascuns in display sau pe partea laterala, corpul telefonului este alcatuit din metal.

Sa nu uitam ca acest DOOGEE MIX 4 este numai un prototip si ca inca nu exista un Doodgee Mix 3! Se vehiculeaza un pret de 300 USD, insa nu avem si o data posibila de lansare sau alte specificatii.

Iata si clipul video, trageti singuri concluziile:

DOOGEE MIX 4 – VIDEO

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here