Acasă Stiri despre telefoane

Realme GT2 Explorer Master primul telefon cu RAM LPDDR5X

0

Realme GT2 Explorer Master primul telefon cu RAM de tip LPDDR5X si nu primul lor model, primul din lume! Producatorul deja a dezvaluit o serie de specificatii tehnice, lansarea urmand sa aiba loc in data de 12 iulie 2022, adica peste numai cateva zile.

Si stim ca va fi un smartphone excelent, cel putin pe hartie. Realme a cunoscut o ascensiune fulminanta, o companie despre care nu stiam aproape nimic acum 2 ani de zile. Producator relativ tanar, pe piata din data de 4 martie 2018. Dar ce inseamna RAM de tip LPDDR5X?

realme Explorer Master

Este vorba despre viteza si eficienta, 8.5 Gbps in comparatie cu 6.4 Gbps in dreptul LPDDR5. 20% mai putin consum de energie si daca adaugam procesorul Snapdragon 8+ Gen 1, ne dam seama ca este o combinatie perfecta. Pretul acestui Realme GT2 Explorer Master va fi mai mare, dar ma astept ca telefonul sa coste mai putin fata de ceea ce ofera concurenta.

Deja vedem ecranul in posterul de mai sus, pacat ca nu este unul curbat. Dar este un panou 10-bit OLED cu rata de refresh de 120Hz, HDR10+ si margini laterale super inguste, numai 2.37 mm si in plus, va avea peste 16.000 de niveluri de luminozitate automata.

Memoria LPDDR5X (Low Power Double Data Rate 5X) a fost dezvoltata si prezentata la finalul anului trecut Samsung Electronics. LPDDR5X extinde utilizarea memoriei de înalta performanța și consum redus dincolo de smartphone-uri si aduce noi capabilitați aplicațiilor bazate pe AI, cum ar fi serverele și chiar automobilele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.