Connect with us

Stiri despre telefoane

Reduceri la TomTop.com, avem drone si alte dispozitive radiocomandate

Published

on

Iarasi avem parte de reduceri la TomTop.com, de data asta avem preturi reduse la tot felul de drone, piese pentru drone si masinute telecomandate.
Partea interesanta la aceasta promotie este diversitatea tarilor din care sa face livrarea, astfel campania este impartita in 5 parti ce corespun celor 5 tari din care se face livrarea si anume, SUA, Anglia, Spania, Franta si Germania, in fiecare parte a campaniei fiind produse diferite livrate din respectivele tari.

13618118_157564267996018_1024696731_n

Cel mai scump produs existent la aceasta promotie este o camera de filmat pentru drona, de 13MP cu filmare HD si transmisie in timp real a imaginilor prin intermediul unor canale radio speciale, pretul este de 130 USD.

untitled
Urmatorul produs in ordinea descrescatoare a pretului este o drona si anume WLtoys V666 5.8G ce costa 85 USD si dispune de o camera HD de 2 MP, o telecomanda cu display LCD prin care putem vedea in timp real ce filmeaza camera, o baterie de 1200 mAh si un card MicroSD de 4GB pentru inregistrarea filmarilor.

Spre deosebire de alte drone din promotie, aceasta este una chiar uriasa as putea sa spun si daca pana acum am vazut drone micute care incapeau in palma nu este cazu si aici, priviti imaginea de mai jos pentru a va face singuri o idee despre marimea dronei.

Advertisement

RM2086EU-16-73c1
Atentie, pentru a beneficia de preturile afisate in cadrul promotiei, atunci cand selectati un produs alegeti sa fi livrat din tara din cadrul promotiei si nu din China, deoarece daca este selectac China Warehouse veti plati pretul obisnuit al produsului si nu cel redus ­čśë .

untitled
Promotia este activa pana pe 31 iulie, deci mai aveti destul timp la dispozitie pentru a va decide ce drona sa va alegeti, am mai spus-o si cred ca o sa o spun mereu, sunt niste “jucarii” foarte interesante si cred ca este distractiv sa “pilotezi” una ­čśë .

Intreaga campanie poate fi vazuta accesand acest LINK.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des