Acasă Stiri Android Si Noutati Reduceri telefoane, Samsung Galaxy S5 nou la 1 euro

Reduceri telefoane, Samsung Galaxy S5 nou la 1 euro

0
nofollow

Reduceri telefoane, Samsung Galaxy S5 nou la 1 euro – Era logic ca de indata ceva fi lansat Samsung Galaxy S6, modelul precedent se va ieftini si chiar vor aparea si reduceri destul de mari. Asta se intampla in aceasta perioada cand Vodafone Romania ofera telefonul Samsung Galaxy S5 contra sumei de numai 1 euro!

Dar ca sa beneficiati de aceasta oferta, trebuie sa-l cumparati la pachet cu abonamentul RED 59 E (2 ani de zile) si scutiti astfel nu mai putin de 478 E. Se subantelege ca este un abonament complet ce ofera nelimitat minute nationale si internationale fix / SMS-uri nationale, 1000 minute international mobil si 6 GB internet pe mobil. Posibil ca si Orange, Telekom sau DIGI sa vina cu o astfel de oferta pentru Samsung Galaxy S5.

Dar sa facem si un mic calcul! Veti plati 59 de euro timp de 2 ani de zile, adica 59×24 = 1416 Euro, mai pe romaneste – 6372lei.

La ora la care scriu acest articol, se pare ca au mai ramas numai 3 bucati pe stoc asa cum apare si in captura de ecran de mai jos:

wtrfgdsfZ Reduceri telefoane, Samsung Galaxy S5 nou la 1 euro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here