Acasă Telefoane Chinezesti

Replica de Samsung Galaxy S9 poate fi cumparata, iata pret

0
nofollow

Replica de Samsung Galaxy S9 poate fi cumparata, iata pret si de fapt, este vorba de doua versiunii. Prima replica este de S9 Plus si a doua, de S9.

Din pacate, ambele sunt de slaba calitate asa cum veti vedea si in clipul de mai jos, nu cred ca merita a fi cumparate. Probabil, replica de Samsung Galaxy S9 arata exact ca originalul in partea din spate, marile diferente sunt in partea din fata.

Avand in vedere ca originalul S9 nu a fost inca lansat, nu ne putem raporta la ceva anume.

Replica de Samsung Galaxy S9 este disponibila in doua magazine. Pe dhgate.com (user ibaby888) sau in cadrul magazinului goophoneshop.eu. Cei din urma, se ocupa numai de clone, nu prea au altceva in oferta. Nu pun linkuri deoarece aceste modele nu merita a fi cumparate, exista telefoane mult mai bune la aceste preturi. In plus, este ilegala introducerea acestor modele la noi in tara!

Oricum, ma astept ca replici de Samsung Galaxy S9 sa apara rapid si in Romania, pe olx.

Iata si detaliile tehnice pentru replica de Samsung Galaxy S9 +, versiunea mai accesibila (dhgate.com):

  • Procesor Quad Core MTK6580
  • Display de 6.”, rezolutie 1280×720 pixeli, IPS LCD
  • Senzor de amprente fals, fara 4G
  • 1GB RAM si 16GB stocare interna
  • Android 6.0 Marshmallow
  • Dual camera (un senzor real de 13MP)
  • Fara suport GPS
  • Pret de la 113USD pana la 133USD
CITESTE SI:  Compania joaca tare, ELEPHONE U2 Pro arata chiar senzational

Replica de Samsung Galaxy S9 – VIDEO

Cei de la Goophone au o replica de Samsung Galaxy S9 mai scumpa si aparent mai performanta. Aceasta costa 279USD si specificatiile din cadrul magazinului oficial goophoneshop.eu sunt false! Procesor “Exynos MTK6582 😉“, display 2556×1440 pixeli, 4860 mAh, difuzoare stereo si alte lucruri inexacte. Este interesant procesorul, observati ca au trecut Exynos si MTK in acelasi rand!

Sunt telefoane destul de scumpe, se bazeaza mai mult pe aspect. Cu siguranta si aceasta ultima varianta este de slaba calitate si nu merita a fi cumparata!

Clipul de mai jos este si mai interesant, tipul isi da seama de calitatea slaba si chiar desface o astfel de replica. In plus, face si o comparatie cu Samsung Galaxy S8, cel original:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here