Acasă Review gadget Review boxa portabila Divoom OnBeat 500 2G

Review boxa portabila Divoom OnBeat 500 2G

0

Review boxa portabila Divoom OnBeat 500 2G -Boxele portabile sunt un device care devine cu fiecare zi ce trece din ce in ce mai cunoscut, iar producatori de astfel de dispozitive apar permanent cu oferte diversificate. Divoom, este unul dintre cei mai mari producatori de boxe portabile, un nume cunoscut si consacrat in acest domeniu. Astazi o sa discutam despre una dintre cele mai noi boxe Bluetooth lansate de catre acest producator, numita OnBeat 500 2G.

Onbeat 500 2G este cea mai eleganta boxa portabila proiectata de catre cei de la Divoom pana in acest moment. In cadrul sasiului modern regasim un subwoofer activ care alaturi de radiatoarele pasive duc basul la un nivel cu totul nou. Indiferent ca ascultati muzica clasica sau un trance vibrant, Divoom Onbeat 500 2G o sa va ofere o calitate a sunetului foarte buna.

Review boxa portabila Divoom OnBeat 500 2G

Specificatii tehnice boxa portabila Divoom OnBeat 500 2G:

Dimensiuni: 225L x 75W x 105H mm

Dimensiunea difuzorului: 3” satellite: 2”x 2

Putere: 20W

Distorsiuni: ≥75dB

Capacitate baterie: 5000 mAh

Voltaj baterie: 3.7 V

Incarcare baterie: 4 ore

Raza wireless: pana la 10 metri distanta

Bluetooth: Bluetooth V 4.0

Bluetooth suport: A2DP Stereo

Timp de utilizare wireless: pana la 8 ore

Sensivitate microfon: 40db

Din punct de vedere al aspectului, pe partea din fata a boxei OnBeat 500 2G veti gasi o grila cu forme ondulate, ca niste valuri, care acopera cei doi sateliti de 2″ si pe cel de 3″, care impreuna formeaza un adevarat sistem 2.1. Pentru pretul cerut (aproximativ 400-450 lei) nu ne asteptam ca boxa portabila sa fie construita din materiale premium, insa plasticul utilizat este unul de buna calitate, care arata foarte bine. Singurul aspect negativ din punct de vedere al design-ului ar fi faptul ca boxa este un adevarat magnet pentru amprente, va trebui sa o curatati destul de des.

Lasand la o parte constructia si aspectul, principalul atuu al unei boxe portabile ar trebuie sa fie sunetul, astfel de ce am mai cumpara un astfel de gadget? Asadar, din punct de vedere al sunetului, putem sa va spunem faptul ca imediat dupa prima melodie redata prin intermediul boxei, am stiut ca avem in teste un produs foarte bun din punct de vedere al sunetului. Tineti cont totusi ca nu discutam despre calitatea unui sistem complet hi-fi cu subwoofer, insa pentru o boxa portabila de 20 W, Divoom OnBeat 500 2G ne ofera un sunet forate bun si un bas impresionant pentru dimensiunile avute.

Este de ajuns sa plasati aceasta boxa Bluetooth oriunde in camera si sa va bucurati de un streaming de cea mai buna calitate de la orice dispozitiv mobil Bluetooth, compatibil NFC sau prin intermediul mufei de 3,5 mm. Microfonul incorporat va permite sa efectuati conferinte sau apeluri telefonice.

Acumulatorul reincarcabil de 5000 mAh va asigura o durata de redare continua de aproximativ 8 ore. Durata poate sa fie mai mare sau mai mica, in functie de volumul la care ascultati muzica preferata.

In final, concluzia noastra este ca daca sunteti in cautarea unei boxe portabile cu un cost rezonabil, de maxim 400-450 de lei, care sa arate foarte bine si sa va ofere un sunet foarte bun cu un bas impresionant, atunci Divoom OnBeat 500 2G este o alegere pe care ar trebui sa o luati in seama.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here