Acasă Review telefoane Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5″ cu rezolutie...

Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5″ cu rezolutie HD

7
nofollow

Singura problema este accea ca nu putem rula clipuri YouTube la rezolutie 1080p, asta deoarece ecranul lui Xiaomi Redmi 3S are o rezolutie de 720p, in rest, acest display este aproape perfect si inca o data cei de la Xiaomi dovedesc ca sunt o companie mare. Preturi bune si telefoane foarte bune, nu o spun eu, este o chestie pe care o stie aproape orice utilizator de Xiaomi, dar si cei ce nu au inca un telefon de la ei dar au vazut sau au pus mana pe unul.

Faza cu YouTube 1080p se poate rezolva, procesorul duce, memoria RAM duce, trebuie numai sa instalam o versiune customizata a acestei aplicatii. Am zis un display aproape perfect si nu perfect deoarece lipseste tratamentul oleophobic, rezolutia 1280X720 pixeli nu este deloc deranjanta pe un display de 5″, nu aici este problema.

rt Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD

Exista fara indoiala multi posesori de telefoane ce nu au avut sansa sa puna mana pe foarte multe telefoane, acestia trebuie sa stie ca in afara de rezolutie si diagonala, conteaza foarte mult si cu ce fel de sticla este acoperit acesta, cat de bine aluneca degetul pe el, cat de alb este albul si cat de bune sunt unghiurile de vizualizare.

[aps_product id=”37358″]

Exista unele telefoane chinezesti care au display IPS HD de 5″, insa un IPS de o calitate mai slaba si se simte asta atunci cand il privesti din diverse unghiuri, in acel moment, pe display apare un strat albicios – ca o ceata fina, aspect ce poate fi deranjant pentru un ochi sensibil si mai pretentios. Asta am descoperit de exemplu pe UMi London, unghiuri foarte bune de vizualizare, insa nu perfecte.

LED-ul pentru notificari este situat in partea de jos, fix asa cum vedeti in poza:

img_20160 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD

 Xiaomi Redmi 3S sta excelent si la acest capitol, daca tot aminteam de materialul care acopera partea de touch, acesta este excelent in acest caz, degetul aluneca usor pe display si nu se “opinteste”, experienta este una placuta.

dsc_1016 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD

Xiaomi Redmi 3S are un pret chiar foarte bun pentru specificatiile salte tehnice, 144 de dolari pentru varianta cu 3G RAM, 32 stocare si procesor Qualcomm Snapdragon este foarte bine.

Recunosc ca prefer un ecran mai saturat, ceva de genul celor AMOLED de la Samsung, acest Xiaomi nu ofera asa ceva, ecranul lui reproduce culorile naturale si nu “bucura ochiul”, asta este bine pentru unii si mai putin bine pentru altii, in ultima categorie intru si eu. Din acest punct de vedere, prefer ecranul lui UMi London, insa numai datorita acestui aspect.

dsc_0978 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD

L-am comparat pe UMi London cu acest Xiaomi Redmi 3S, asa voi face si in acest articol, voi compara partea de display de pe Xiaomi Redmi 3S cu UMi London, am sa atasez si cateva poze in acest sens.

Luminozitatea este una excelenta in cazul telefonului Xiaomi, nu simti nevoia de mai mult, este un display bine echilibrat si bine optimizat, in pozele de mai jos vedem acest aspect.

img_20160909_171701 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD img_20160909_171743 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD

img_20160909_171845 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD

In interior nu sunt probleme, mai adaug si faptul ca marginile laterale sunt destul de inguste si ca banda neagra ce inconjoara ecranul este subtire si nu deranjeaza absolut deloc:

dsc_0994 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD dsc_0995 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD dsc_0997 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD dsc_0998 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD dsc_0999 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD dsc_1000 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD dsc_1001 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD dsc_1003 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD

In interior, in bezna mai exact, ecranul se vede fix cum vedeti in pozele de mai jos, adica foarte bine:

dsc_0977 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD dsc_0978 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD dsc_0979 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD dsc_0980 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD dsc_0981 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD dsc_0982 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD dsc_0985 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD dsc_0986 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD dsc_0987 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD dsc_0988 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD dsc_0989 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD dsc_0991 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD

In pozele de mai jos il vedem comparat cu UMi Super si observam in cazul telefonului Xiaomi un oarecare “degrade” in partea de jos a imaginii, observam ca parca se pierde culoarea. Trebuie sa adaug ca este numai o iluzie creeata de aparatul meu foto, in realitate nu se intampla asa ceva si culoarea este distribuita uniform:

Xiaomi este cel din partea dreapta.

dsc_0973 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD dsc_0974 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD dsc_0975 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD dsc_0976 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD dsc_1004 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD dsc_1005 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD dsc_1006 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD

Mai jos vedem cum arata ecranul lui Review Xiaomi Redmi 3S cand luminozitatea este data la minim, nici pana acum nu am reusit sa aflu unde este setarea ce poate mari durata in care acest display sa stea aprins!

dsc_0983 Review Xiaomi Redmi 3S, partea de display ISP de 5" cu rezolutie HD

Normal ca in meniul telefonului gasim si setari suplimentare pentru display, reglarea luminozitatii, reading mode – setare ce vine cu alte optiuni si este speciala pentru cei ce vor sa citeasca, functie de rotire automata sau reglarea culorilor sau a contrastului, nimic special in acest ultim caz.

Cred ca aveti deja o parere formata despre acest display, el este unul foarte bun insa nu perfect, lipseste asa cum spuneam si la inceput, tratamentul oleofobic, nu am reusit sa-mi dau seama sau sa aflu daca acest ecran cu 294 ppi are sau nu protectie de tip Corning Gorilla Glass, mai adaug si faptul ca raportul dintre suprafata frontala si display este de 71.1%. Oferta pentru acet telefon poate fi vazuta AICI.

Citeste si: Xiaomi Redmi 3S, unboxing in limba romana si primele pareri

7 COMENTARII

  1. Unghiul de vizibilitate nu este un minus findca telefonul nu trebuie sa poata fi vazut de vecinu, este un obiect personnl.Ecranul trebuie sa redea corect culorile si sa fie vizibil in lumina zilei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here