Acasă Firmware Allview ROM Allview V2 VIPER, full stock backup firmware Android Lollipop

ROM Allview V2 VIPER, full stock backup firmware Android Lollipop

3

ROM Allview V2 VIPER, full stock backup firmware Android Lollipop – Este vorba despre un sistem de oeprare nemodificat si necustomizat pentru Allview v2 VIPER, nu este rootat. 

Este un firmware special pentru Allview V2 Viper si este facut cu ajutorul unui telefon proaspat scos din cutie, trimis de catre un prieten androidro.ro. atentie, este numai pentru Allview V2 Viper, NU instalati pe alt model de telefon Allview sau alt brand! In mod normal, garantia telefonului nu are de suferit, instalati totusi pe propria raspundere!

5656

Este posibil sa pierdeti codurile IMEI si va trebui sa le repuneti. Asigurati-va ca stiti ambele coduri IMEI ale telefonului sau macar pentru cartela SIM pe care o folositi. Codul IMEI se rescrie simplu in cateva minute si nu se pierde la repornirea telefonului.

ROM Allview V2 VIPER

Tutorial rescriere IMEI

Tutorial utilizare SP FLash Tools (folositi fisierul scatter din arhiva desfacuta MT6735_Android_scatter.txt) fisierul descarcat trebuie dezarhivat intr-un folder pe PC

Descarca acest ROM, full backup pentru Allview V2 VIPER

Driverii MediaTEK trebuie instalati corespunzator pe PC

Optiunea USB Debugging trebuie sa fie activata, rescrierea se face cu telefonul oprit insa cu bateria inserata (la modul general)

Nu folositi prelungitoare USB sau dispozitive de tip HUB USB la rescrierea de firmware si nici nu interveniti asupra procedurii atunci cand se rescrie acest firmware stock pe Allview V2 VIPER.

Atentie, in caz ca rescrieti acest ROM pe un telefon Allview V2 Viper perfect functional, trebuie sa stiti ca veti pierde datele personale, este necesar in prealabil sa va faceti un backup (poze, filme, aplicatii, fisiere personale, SMS-uri, contacte salvate in memnoria telefonului, etc)

3 COMENTARII

  1. Salut! Detin si eu un V2 Viper, un telefon caruia nu am prea multe reprosuri sa-i fac (poate autonomia …). Este o “rebranduire” reusita, cred eu, a unui terminal numit Gionee F303. Peste androidul 5.0 este implementata o interfata proprietara, numita amigoOS (http://www.amigo.cn), un pic cam avida de resurse … Am instalat ROM-ul din articol si functioneaza fara probleme, cu o notabila exceptie: magazinul Play (sau Google Play Store) se blocheaza uneori. Iar deblocarea este destul de anevoioasa (golire cache, restartari, dezistalare-instalare, etc.).
    Pentru cei care nu stiau, mai exista o clona, de data aceasta algeriana, a lui Gionee F303, numita Condor Plume P7 (PGN 514). Mai multe informatii gasiti la http://sw-condor.com/smartphones/P7.html. La adresa mega:///#!LppWXKxD!ib8PHqFt-aYzX3QeC04pwU9TSGbtUUp8PCChw563OO8 gasiti firmware-ul stock pentru Plume P7 (firmware pe care l-am instalat pe V2-ul meu si care functioneaza acum fara probleme, inclusiv Google Play). De asemenea, la mega:///#!u1ZwCCrI!_s3eHJdJykRLyInH8BDy-SFiH3VqJU4BTG2yo9DZ8HM gasiti utilitarul pentru flashuire … Mare atentie, asa cum este precizat si in articol, dupa flashuire va trebui sa rescrieti codurile IMEI …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here