Acasă Firmware Allview ROM original, backup Android pentru Allview P5 eMagic

ROM original, backup Android pentru Allview P5 eMagic

11

Continui sa public sistemele de operare originale pentru telefoanele Allview, de data asta vorbim de un full backup pentru telefonul Allview P5 eMagic, backup realizat cu ajutorul unui telefon proaspat scos din cutie!

Astfel, sistemul de operare instalat pe telefonul Allview P5 eMagic nu este rootat sau modificat si nici nu veti pierde garantia aparatului daca veti instala acest firmware pe telefonul vostru. Retineti totusi ca oricand pot aparea probleme, instalati pe propria raspundere!

Aveti nevoie de un telefon P5 eMagic cu bateria incarcata si NU un alt model de telefon fie el chiar Allview!

Driveri MediaTEK instalati corect pe calculatorul vostru.

Aplicatia SP Flash Tools si fisierul scatter (MT6580_Android_scatter.txt) pe care il gasiti in arhiva ce contine fisierul cu sistemul de operare. Acesta se poate descarca de AICI si trebuie dezarhivat intr-un folder pe PC.

Este posibil sa pierdeti codurile IMEI insa le puteti rescrie usor chiar si fara acces root. Aveti tutoriale de rescriere IMEI.

Driveri PC MediaTEK

Tutorial video rescriere firmware Allview cu ajutorul SP FLASH TOOLS

Untitled

Retineti ca veti pierde datele personale de pe telefon (contactele in caz ca sunt salvate in memoria interna, mesajele SMS, muzica, poze, filme, aplicatii, jocuri, etc) este recomandat sa conectati inainte telefonul la PC si sa va salvati datele personale!

Pentru rescrierea acestui firmware, NU este recomandat sa folositi prelungitoare USB sau dispozitive de tip HUB USB, este indicat sa conectati direct telefonul la PC prin cablul dedicat.

Allview P5 eMagic este dotat cu un procesor MediaTEK MT 6580, un quad core ARM Cortex-A7, 32 bit.

Dupa rescrierea sistemului de operare Android, telefonul va avea softul proapsat instalat si va trebui sa va repuneti contul Google si restul datelor, va fi practic un telefon nou la nivel de sistem de operare!

11 COMENTARII

 1. Buna seara, am o problema cu instalarea la firmware, merge totul absolut perfect dar cand dau download pe SP Flash Tool apoi conectez telefonul la USB nu se intampla nimic, am totul instalat inclusiv driverele MediaTek, o solutie?

 2. Salut am allview p5 emagic si am o problema este blocat ate cod de confidelitate am incercat resrtarea din recovery si in zadar.. am descarcat SP Flash Tool si driverele MTK ..si driverele ptr Win 10 si cand conectez telefonul la SP Flash Tools nu imi scrie androidul..ce sa fie? Eu nu pot acces android deplover ca sa pot da functia Depanare USB? Aștept răspuns va multumesc!!

 3. Incearca cu mai multe versiuni de spflash tools, instaleaza pe pc toate driverele mediatek, gasesti pe google. Instalarea se face cu telefonul oprit.

 4. Imi recunoaște telefonul in device manage din my computer . Pentru cateva momente cat se instaleaza driverele din telefon apoi pornește incarcarea..
  Am instalat si driverele de la MediaTek . Mai exact: -MediaTek Port
  -MediaTek Debug Port
  -MediaTek Preloader

 5. Eu nu am pierdut imei-ul dar am alt imei, telefonul functioneaza perfect, doar ca am alt imei. E vreo problema? Trebuie sa-l schimb?

 6. Multumesc pentru raspuns. Cand am cumparat telefonul aveam imei-uri diferite pentru fiecare sim, acum dupa rescrierea acestui firmware am acelasi imei pe ambele sim-uri(diferit de cele pe care le aveam) si credeam ca nu e bine, dar daca merge si asa e bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here