Connect with us

Stiri despre telefoane

S23 FE confirmat cu Exynos 2200 si Snapdragon 8 Gen 1

Published

on

S23 FE confirmat cu Exynos 2200 si Snapdragon 8 Gen 1, ceva ce s-a intamplat si acum un an de zile, atunci cand asistam la aparitia seriei S22. Dar anul trecut nu am avut parte despre o varianta Fan Editionn, cea care cu siguranta isi va face simtita prezenta curand si dupa o pauza de un sezon.

Si asa cum deja stim, Exynos 2200 va fi prezent in Europa, Snapdragon 8 Gen 1 prin Asia si alte regiuni ale planetei. De ce nu ofera Samsung o singura versiune, sa spunem cea cu Qualcomm? Este un subiect pe care l-am tot auzit de-a lungul timpului, sunt ani de zile de cand procedeaza asa.

S23 FE cu design pe care l-am mai vazut

Anumiti utilizatori sustin ca Snapdragon ar avea performante ceva mai bune, ca ar fi mai stabil si temperaturile usor mai coborate. Dar sa nu uitam un lucru! Procesoarele Exynos sunt produse chiar de catre Samsung si cu siguranta este vorba aici si despre partea financiara!

Advertisement

Pe platforma Google Play Console, modelul S23 FE apare cu 8GB de memorie RAM, insa e posibil sa avem si alte variante la lansare, inclusiv una cu 12GB RAM si 256GB stocare.

Acest Fan Edition va semana extrem de mult cu un Galaxy A54 si nu va fi lansat cu Android 14.  Display AMOLED de 6.4 inch cu o refresh de 120Hz si rezolutie FHD, senzor principal de 50 MP cu stabilizare optica, ultra-wide de 8 MP si telefoto de 12 MP. Bateria va avea o capacitate de 4.500 mAh si va suporta incarcare rapida de pana la 25W.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des