Connect with us

Stiri despre telefoane

Acesta este Xiaomi Mi 10 Ultra, probabil cel mai bun Xiaomi

Published

on

Cred ca acest Xiaomi Mi 10 Ultra, ar urma sa fie cel mai performant telefon produs de catre aceasta companie si un competitor extrem de serios pentru seria Galaxy Note 20 de la Samsung. Va lipsi un S-Pen, dar cred ca multa lumea poate utiliza un smartphone si fara acest accesoriu.

Nu este vorba despre un zvon, telefonul este deja confirmat de catre Lei Jun (CEO Xiaomi) si cred ca va avea specificatii tehnice extraordinare. Telefonul ar urma sa soseasca in curand, poate chiar luna aceasta si va fi disponibil in doua variante, inclusiv una cu spatele fabricat din material ceramic.

Xiaomi Mi 10 Ultra

Spatele lui Xiaomi Mi 10 Ultra, este unul destul de reusit. Cu toate ca modulul camerelor foto are dimensiuni destul de mari, parca forma si integrarea lor arata chiar bine, se vede si o camera persicop cu un zoom care va ajunge pana la 120X. Exclus sa fie zoom optic, probabil ca acesta nu va trece de 5X. Restul, facut din soft.

Advertisement

Ecranul va fi unul curbat si cine va dori, va putea cumpara telefonul inclusiv in varianta cu sticla spate transparenta. Modelul ceramic cu 8GB sau 12GB RAM si 256GB stocare, cel transparent va ajunge pana la 16GB memorie RAM / 512GB ROM! Cutia produsului, o imagine oficiala:

Procesorul nu putea fi decat un Snapdragon 865+ cu un GPU customizabil, stocare de tip UFS 3.1, WiFi 6, display curbat cu tehnologie AMOLED, rata de refresh de 120Hz si rezolutie 1080p. In plus, Xiaomi Mi 10 Ultra ar urma aiba integrata o baterie de 4500 mAh si incarcare prin cablu la 100W si wireless de 55w.

Nu stim pretul, insa acesta este un telefon care sa spunem ca ar merita 1000 USD in varianta de baza, este posibil ca pretul sa fie destul de piperat. Oricum, se aunta un telefon extrem de interesant si merita sa asteptam detaliile finale!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des