baterie

Samsung Galaxy F, telefonul pliabil chiar va deveni realitate

Samsung Galaxy F, telefonul pliabil chiar va deveni realitate

Samsung Galaxy F este modelul la care chiar se lucreaza, cei de la sammobile sustin ca au aceasta informatie chiar de la producator. Totusi, conform sursei, acest model nu va veni in anul 2019, nu in productia de masa. Este totusi posibil sa vedem un prototip, poate in cadrul MWC 2018.

Aflam si ca acest model nu va folosi sticla de tip Corning Gorilla Glass, asta deoarece este o sticla foarte rigida si nu poate fi implementata. Insa, avand in vedere ca teoretic va fi un telefon pliabil, este posibil sa nu necesite o stfel de protectie. Totusi, cei de la Samsung for folosi solutii oferite de catre cei de la Sumitomo Chemical. Ramane de vazut si cat de maleabil va fi acest Samsung Galaxy F si daca va arata ca in randarea de mai jos.

Samsung Galaxy F

Samsung Galaxy F, telefonul pliabil chiar va deveni realitate

Presupunem ca totusi nu este foarte greu sa dezvolti un display maleabil. Probleme apar la capitolul componente. Acumulatorul, placa de baza, camere, etc. Probabil ca va fi si un telefon foarte scump, personal nu cred ca va fi maleabil ca o coala de hartie, nu in viitorul apropiat. Si nici nu are rost sa-l faci pliabil, exista deja astfel de telefoane.

Deci, Samsung Galaxy F reprezinta totusi un mister, totusi va fi altceva fata de ce am vazut noi in trecut, ma refer aici la LG G Flex si G Flex 2, telefoane curbate, dar nu “flexibile”, asa cum ne sugera denumirea lor. Asteptam finalul anului 2019 sau inceputul lui 2020. Pana atunci, este posibil sa mai aflam detalii, poate si cateva poze reale.