Acasă Telefoane Samsung Samsung Galaxy S5 Concept Prezentare Video

Samsung Galaxy S5 Concept Prezentare Video

0

Anul viitor cei de la Samsung vor lansa pe piata modelul S5, cel mai probabil in luna ianuarie cu ocazia evenimentului CES 2014 ce se va desfasura in Los Angeles.

Cu siguranta, noul S4 va rula Android 4.4 KitKat si va veni cu o functie noua ce nu mai este intalnita pe niciun dispozitiv. Este vorba despre o tehnologie de scanare a retinei, senzorul de retina fiind mai sigur in materie de securitate decat functia de scanare a amprentelor disponibila deja pe modele precum iPhone 5S sau HTC One Max.

S5 se pare ca va avea in dotare o camera imbunatatita cu senzor de 16 megapixeli si stabilizator optic de imagine (OIS) procesor octa core pe 64 biti, 3GB memorieRAM, rezistenta la apa, un ecran curbat super HD de 5 inch cu rezolutia de 2560X1440 pixeli si constructie din materiale precum aluminiu si sticla.


Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here