Connect with us

Samsung Galaxy Z Flip 5, telefon pliabil, dar de tip clamshell, ceva mai practic, mai durabil si mai comod in comparatie cu modelele pliabile de dimensiuni generoase. Si se pare ca la moda acum este un ecran exterior de dimensiuni mai mari, unul in care sa intre mai multa informatie.

Acesta este trendul! Acum, display-ul extern al lui OPPO Find N2 Flip are o diagonala de 3.26 inch, Vivo X Flip vine si el tare din urma cu 3 inch. Competitorii se pare ca nu stau prea mult pe ganduri si pregatesc ceva similar, poate chiar peste. Urmeaza Motorola Razr 40 Ultra si Galaxy Z Flip 5, se poate ajunge chiar pana la 4″ in cazul acestor doua terminale.

Așa cum se poate vedea din imaginile de mai jos, noul telefon pliabil sub brand Samsung va avea un ecran exterior cu un design proaspat, unic, dar si mai mare.

Samsung Galaxy Z Flip 5 in noi imagini detaliate, display schimbat

Ne putem astepta ca panoul intern sa aiba o diagonala de 6.7 inch (AMOLED Full HD, rata de refresh 1-120Hz), speram si la o tehnologie mai buna, celebra cuta de pe mijloc sa fie mai putin vizibila.

samsung Galaxy Z Flip 5

Z Fold 5 si Z Flip 5 sunt asteptate sa debuteze la final de iulie, 2023. Telefonul ar putea avea doua camere principale de 12MP, procesor Snapdragon 8 Gen 2, acumulator cu o capacitate de 3700 mAh, 12GB RAm si 256GB sau 512GB capacitatea de stocare interna.

galaxy z flip 5 ecran

Ne putem astepta la un pret ce pleaca de la 1000 de euro, dar am remarcat ca in general, aceste telefoane pliabile se devalorizeaza mai mult in comparatie cu cele “normale”. Spre exemplu, desi este mai elegant si inedit, un Z Flip isi pierde ceva mai repede valoarea fata de un model din seria Galaxy Ultra.

via

 

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!