Acasă Stiri Android Si Noutati (P)Super oferte de Paște 2021 – Cumpara Office 2016/2019 Pro si ai...

(P)Super oferte de Paște 2021 – Cumpara Office 2016/2019 Pro si ai Windows 10 PRO GRATUIT!

1

Paștele este chiar după colț. Daca va este foame de oferte dupa o luna martie mai friguroasa, campaniile de Paști reprezinta o oportunitate buna de a obține economii la o varietate de produse. Asta înseamna ca este o perioada foarte buna a anului pentru a achizitiona anumite componente sau a va actualiza programele din computer.

Sistemul de operare Windows 10 Professional ste cel mai valoros si ofera cele mai bune performante calculatorului. Deci, daca, dintr-un anumit oarecare motiv ați evitat sa cumparati Windows 10 Pro, acum este o șansa perfecta sa faceți acest lucru, deoarece GoDeal24 are în prezent o promotie de Paște care aduce prețuri la Windows 10 Pro, Windows 10 Home și celelalte produse Windows 10 sau pachete cu preturi mici pana la minime aproape record.

Pentru profesioniști, cei care au nevoie de cele mai recente sisteme de operare MS Office și Windows 10 in același timp, ești norocos. Acum puteti cumpara un produs Office si puteți obține GRATUIT un produs Windows. Special de Paște, timp limitat cu stoc limitat!

Easter’s Special – Cumperi 1 si primesti 1 gratuit

Godeal24.com este una dintre cele mai mari și mai fiabile platforme online care vand licențe software cu prețuri imbatabile și livrare rapida pe e-mail! Pentru aceasta zi speciala de Paști, Godeal24 tocmai și-a lansat campaniile de Paști, cu pana la 55% reducere la prețul complet și la produsele din oferta!

50% reducere la MS Windows OS pprin codul: EGD50

Produse noi la reducere – 50% prin COD: EGD50

Oferte Suplimentare –55%! Prin codul: EGD55

Cumparaturile la Godeal24 sunt rapide! La scurt timp dupa comanda, primiți un e-mail cu cheile dvs. de produs – fara a fi nevoie sa așteptați zile! În cazul în care aveți întrebari, serviciul clienți va va oferi asistența rapida și extinsa de care aveți nevoie, 24/7. Puteți trimite un e-mail la adresa: service@godeal24.com cu privire la orice fel de problema pe care ați întalnit-o.

Deci, distrează-te cu noul tău sistem de operare și Office și îți urează un Paște fericit și un sezon de primăvară vesel!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here