Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung iti cumpara vechiul telefon, reducere pentru cel nou

Published

on

Samsung iti cumpara vechiul telefon, reducere pentru cel nou prin programul trade-in, este vorba despre unul oficial si disponibil chiar pe site-ul din Romania. Astfel, daca planuiesti sa-ti cumperi acum un model produs de aceasta companie, poti apela si la aceasta metoda.

Practic, iti este scazuta contravaloarea telefonului vechi, cel pe care-l trimiti catre ei. In functie de starea lui si dupa ce-l analizeaza, vei primi o reducere de pret ce se aplica la modelul cel nou. Direct pe https://www.samsung.com/ro/trade-in/.

Si este interesant ca nu te obiga sa-ti cumperi cel mai scump si cel mai performant telefon al lor, sunt in aceasta campanie chiar si unele mai accesibile. Spre exemplu, Galaxy A14, A34 sau A54. Desigur, poti sa-ti achizitionezi si un flagship, unul al seriei S23 sau modele pliabile, noi.

Advertisement

Samsung iti cumpara vechiul telefon, reducere pentru cel nou

Trade-in se aplica si daca ai nevoie de o tableta sau de un smartwatch nou. Din pacate, nu pot spune exact acum daca faci o afacere buna in cazul in care iti dai la schimb vechiul telefon plus diferenta de bani, fiecare model va trebui putin analizat, descris si in urma acestor detalii pe care le oferi, vei primi reducerea pentru cel nou.

Samsung iti cumpara vechiul telefon, reducere pentru cel nou

Dar teoretic, este ceva ok, nu mai aesti nevoit sa te ocupi de vanzarea lui sau sa-l uiti printr-un sertar. Iata si cateva detalii pe care le ofera la ei pe site:

Spune-ne despre dispozitivul tău, fisuri și mici defecte, iar noi îți vom oferi valoarea reducerii pentru noul device instant. Atâta timp cât ai fost precis cu privire la starea device-ului, vei obține valoarea promisă după ce noi o evaluăm, cu ajutorul Foxway.

Advertisement

În programul Samsung Trade-in poți înscrie telefoane, tablete și ceasuri inteligente de la o serie de producători. Beneficiezi de reducere instant evaluând vechiul device.” – Este un aspect important, nu te obliga sa aduci un telefon vechi produs numai de ei, accepta si alte branduri!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171