Connect with us

Stiri despre telefoane

Senzor foto Samsung de 600 MP pentru telefoanele mobile

Published

on

Se anunta dezvoltarea unui senzor foto Samsung de 600 MP si pare o informatie pe care trebuie sa o tratam cu ceva precautie, chiar daca a inceput sa se rostogoleasca in spatiul public. Conform celor de la gsmarena.com, informatia a fost dezvaluita de o persoana care ar avea legaturi destul de stranse cu cei de la Samsung.

Inca din vara se discuta despre un astfel de senzor, atunci cand seful diviziei care se ocupa de senzorii foto (Yongin Park) dezvauia ca au ca obiectiv pentru viitor un senzor de 600MP care ar putea oferi mai multe detalii decat poate vedea ochiul uman. Tot atunci, Park spunea ca ochii noștri se potrivesc unei rezolutii de aproximativ 500MP. 

Senzor foto Samsung de 600 MP pentru telefoanele mobile

Acesti tip de senzori ar urma sa fie folositi pentru nenumarate aplicatii si nu sunt exclusivi dedicati telefoanelor mobile. ISOCELL 600MP de la Samsung, ar urma sa aiba si dimensiuni fizice destul de mari, ocupand o buna parte din carcasa unui telefon mobil.

Advertisement

Dar asta ar insemna o calitate extraordinara a unor poze facute cu un smartphone, filmarile la rezolutii 8K urmand a fi ceva banal, la ordinea zilei. Cu siguranta ca viitorul ne va oferi astfel de solutii care acum ni se par incredibile, dar cred ca va mai dura putin timp. Si nu neaparat ca Samsung nu ar avea puterea financiara de a dezvolta asa ceva, trebuie sa ne imaginam si cam ce pret ar avea un senzor de 600 MP!

via

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des